Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kuinka päivittää tietokoneajureita ilmaiseksiHow to Update Computer Drivers for Free

Tarvitset oikeat ohjaimet, jotta saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn tietokoneeltasi.

Ajurit ovat kuin kääntäjiä, jotka auttavat tietokonetta kommunikoimaan eri laitteiden, kuten tulostimen, web-kameran tai näytönohjaimen kanssa.

Varmista, että tietokoneellasi on oikeat ohjaimet, on kriittistä, mutta niiden päivittäminen itse voi olla monimutkaista ja riskialtista. Väärin asennetut ohjaimet voivat johtaa suorituskykyongelmiin. Päivittävien ohjainten tietäminen on aikaa vievää.

Onneksi ReviverSoft Driver Reviver käsittelee kaiken tämän puolestasi. Muutamassa vaiheessa Driver Reviver skannaa tietokoneesi, varmuuskopioi ohjaimet ja asentaa päivitetyt ohjaimet.

Katso kuinka se toimii:

https://www.youtube.com/watch?v=ITZi_oQJ1DU

Videon kopio:

Me kaikki tiedämme, kuinka turhauttavaa voi olla, kun ohjelma ei toimi oikein, ehkä jokin näytön ongelma tai taivas kieltää järjestelmän täydellisen kaatumisen. Useimmiten näillä aiheilla on yksi ruma ongelma. Ja se on vanhentunut ohjain. Haluatko todella viettää arvokkaita tuntejasi manuaalisesti etsimällä verkkosivustoille heidän tuotteensa uusimpia ohjaimia varmistaaksesi, että ohjelmisto tai laitteisto toimii oikein? Asenna sitten jokainen niistä manuaalisesti?

Ei tietenkään.

Sieltä Driver Reviver tulee pelastamaan. Se tekee kaiken tämän puolestasi, automaattisesti. Se skannaa koko järjestelmän ja tunnistaa ajurit, jotka ovat vanhentuneita niiden virallisten valmistajasivustojen mukaan.

Voit päivittää nämä vanhentuneet ohjaimet erikseen ilmaiseksi, mutta jos ostat lisenssin, voit nauttia päivityksen yhdellä napsautuksella. Se on todella yhtä helppoa kuin se. Driver Reviver lataa kaikki tarvitsemasi uusimmat ohjaimet ja varmistaa, että tietokoneesi ja kaikki sen komponentit toimivat kaikilla sylintereillä, juuri niiden tapaan kuin heidän pitäisi. Driver Reviver -sovelluksella voit myös nähdä kaikki yleiset järjestelmätiedot yhdellä silmäyksellä. Voit suorittaa uuden skannauksen milloin tahansa. Voit ajoittaa tietokoneesi automaattiset skannaukset milloin tahansa päivällä tai yössä ja niin usein kuin haluat. Et voi vain ladata uusia ajureita automaattisesti, voit myös asentaa ne automaattisesti, jos haluat. Aseta vain se ja unohda se, jotta olet aina ajan tasalla.

Varmuuskopiointi-välilehdessä voit pitää ajan tasalla vanhoista järjestelmäajureistasi. Joko tietty ohjain tai täydellinen varmuuskopio kaikista ohjaimista. Voit palauttaa valitsemasi ajankohtana. Driver Reviver ei ole vain puhdas, turvallinen ja luotettava. Se varmistaa myös, että myös muut tietokoneesi ovat luotettavia. Kokeile sitä ilmaiseksi tänään tai osta täysversio avataksesi kaikki tehokkaat ja helppokäyttöiset ominaisuudet.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta