Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Windows 8 Drivers: ongelmat ja ratkaisutWindows 8 Drivers: Problems and Solutions

Windows 8 -ajurit: ongelmat

Internetissä on paljon ihmisiä, että Windows 8: lla on kuljettajakysymyksiä. Samanlaisia ​​ongelmia kuin Windows Vista oli käynnistynyt verrattuna Windows XP: hen, monet valmistajat eivät häiritse luomaan sertifioituja Windows 8 -ohjaimia laitteistolleen ja Windows 7 -ohjaimet eivät joskus tee työtä. Microsoftin Windows Update ei useinkaan löydä uudempia ajureita, jos Microsoft ei hyväksy niitä ajoissa, joten nämä ajurit eivät koskaan päivitä.

Tämä on erityisesti vanhempien kannettavien tietokoneiden ja videolaitteiden ongelma. NVIDIA ja ATI eivät vapauta video-ohjaimia itseensä kannettavan tietokoneen valmistajan toimesta päivitysten vapauttamiseksi. Jotkut valmistajat, kuten Sony, lopulta lopettavat vanhojen kannettavien tietokoneidensa päivittämisen, jättäen videonohjaimet kiinni vanhoihin versioihin. Tämä johtaa vakaviin graafisiin ongelmiin, kun uusi käyttöjärjestelmä, kuten Windows 8, on asennettu. Tämä aiheuttaa myös ongelmia pelien pelaamiseen.

Windows 8 -ajurit: ratkaisut

Tässä on useita ratkaisuja löytää oikeat Windows 8 -ohjaimet ja saada laitteesi käynnistyä, jos Windows Update ei tee temppua.

 1. Tarkista valmistajan verkkosivustosta päivitys
 2. Vaikka sanomme, että valmistajat lopettavat lopettamatta vanhempia koneitaan, osa niistä julkaisee Windows 8 -ajurien erityisiä päivityksiä. Tarvitset tietokoneesi mallinumeron, joka löytyy koneesta itsestään tai Järjestelmäominaisuuksista (Windowsin avain + tauko). Valmistajan sivustolta sinua pyydetään valitsemaan tämä mallinumero ja näet sitten viimeisimmät päivitykset.

 3. Tarkista laitteiston verkkosivustosta päivitys
 4. Vaikka jotkut tietokoneet edellyttävät, että olet valmis tekemään valmistajan päivittää jotain, usein laitteiston verkkosivustolla on Windows 8 -ohjaimet. Voit myös kokeilla uusimpia Windows 7 -ohjaimia ja katso jos he tekevät tempun.


  Windows 8 Drivers
  Sony: lla ei ole Windows 8 -ohjaimia lainkaan kannettavassani.

 5. Asenna ohjain yhteensopivuustilaan
 6. Yksi ongelma saattaa johtua siitä, että kuljettaja havaitsee Windows 8 käynnistettäessä ja kaatuu. Se on täysin hyvä ohjain, mutta se ei pysty käsittelemään sellaista käyttöjärjestelmää, jota se ei tunnista. Ratkaisu on saada kuljettaja ajattelemaan, että se toimii Windows 7: ssa.

  Voit suorittaa ohjaimen yhteensopivuustilassa seuraavasti:

  1. Klikkaa hiiren oikealla kuljettajan Setup-kuvaketta ja valitse Ominaisuudet
  2. Valitse Yhteensopivuus- välilehdessä Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa:
  3. Valitse avattavasta valikosta Windows 7
  4. Napsauta OK


  Windows 8 Drivers
  Valitse tämä valintaruutu ja valitse Windows 7.

  Yritä käynnistää ohjain uudelleen ja se voidaan asentaa paremmin.

 7. Aja Driver Reviver
 8. Driver Reviver on fantastinen löytää uusimmat ohjaimet, jotka vastaavat laitteistoasi käyttöjärjestelmän kanssa. Se toimii kuten viehätys Windows 8: ssa, seuraamalla oikeita Windows 8 -ohjaimia suoraan luotettavista lähteistä. On kannattavaa suorittaa ilmainen skannaus, jotta näet onko Driver Reviver sijoittaa tämän helppokäyttöisen ohjaimen, jossa Windows Update ei pysty.

 9. Hack uusia video-ohjaimia vanhempien kannettava tietokoneesi kanssa
 10. Tämä on eräänlainen viimeinen keino, mutta minun piti tehdä niin, että poistettaisiin graafiset artefaktit omalta näytöksestani Windows 8: ssä. Minulla on kolmen vuoden vanha Sony Vaio kannettava tietokone integroidulla NVIDIA GeForce 310M -grafiikkalaitteella. Valitettavasti Sony lopetti ajurin päivittämisen vuonna 2010. Jos yrität ladata uusia ajureita NVIDIAsta, saat virheen, kun se skannaa tietokoneen laitteiston.

  Voit korjata tämän lataamalla uusimmat ohjaimet ja purkamalla ne. Kopioi kansio sitten uuteen paikkaan, koska NVIDIA poistaa sen, kun se ei pysty havaitsemaan laitteistoasi. Etsi näytönohjaimen ID-tunnus Device Managerissa ja lisää kyseiset rivit sopivaan INF-tiedostoon ja suorita sitten asetukset uudestaan. Kokemusblogi kertoo, miten tämä tehdään yksityiskohtaisesti. Se on Windows 7: lle, mutta se toimii kuten viehätys Windows 8: ssa. (Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olen joutunut tekemään tämän. Kuusi vuotta sitten minun piti kaapata videolaitteita Dellin kannettavassa tietokoneessa City of Heroesin pelaamiseen. Se on melko yleinen ongelma kannettavien tietokoneiden kanssa, sillä videoajureita päivitetään aivan liian pitkälle usein yrityksille, kuten Dellille ja Sony: lle.


Windows 8 Drivers
Etsi laite-ID laitteistopäälliköltä.

Seuraamalla näitä vaiheita sinun pitäisi pystyä saamaan lähes kaikki laitteistot, jotka toimivat Windows 8: ssa. Onko sinulla vielä laitteistoa, joka vain kieltäytyy suorittamasta Windows 8: ssa? Jätä kommentti tähän ja näemme, mitä voimme tehdä.

 • Mark

  Hi steve,

  I have a sony vaio vpcec1s1 and am having issues playing any form of video in the new apps and youtube, I have been trying to install the latest drivers but I don’t really know what I am doing.

  Any ideas?

 • reviversoft

  Hi Mark,

  The latest official Sony ATI drivers are two years old, but make sure you have those installed first:

  http://www.sony-europe.com/support/en/product/VPCEA1S1E_B/downloads/EP0000230054_5505

  The next step is to download newer drivers from ATI.com and add a few lines to one of the text files within, using the easy step by step directions here. Good luck!

  http://www.theexperienceblog.com/2009/08/18/how-to-modify-and-install-nvidia-drivers-for-mobile-graphics-chipsets-in-windows-7-when-all-else-fails/

 • Ian

  When i try to install my ASUS Motherboard Drivers, the system has to restart and then it doesn’t boot again.

 • ReviverSoft

  Ian,
  That’s odd. What model ASUS motherboard do you have?

 • ReviverSoft

  catmetal,

  Prueba el controlador de Windows 7, pero instalarlo en modo de compatibilidad. A ver si eso funciona para usted.

  De lo contrario puede que tenga que comprar una tarjeta gráfica independiente. ¡Buena suerte!

  https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=3468&DwnldID=22633&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Netbook+and+Tablet+Graphics&ProductProduct=Intel%c2%ae+Graphics+Media+Accelerator+3600+Series&DownloadType=Drivers&lang=eng

 • Talvez seja necessário esperar por um novo driver a ser disponibilizado ou ver se a atualização do Windows 8.1 vai fazer a diferença quando sai este mês.

 • Lucas Ruiz

  tenga una pc con mother pcchips a33g, procesador amd athlon x2 4000+, 4gb de ram ddr2 y una placa nvidia geforce GT220, al instalar windows XP el controlador funciona perfectamente, pero cambie a windows 8 y me dice que hay un error y me marca codigo 43, anteriormente tenia esa placa en otro equipo con windows 8 y funcionaba perfecto, pero no se porque en ese equipo en el que esta puesto ahora no funciona, me gustaria que me puedan ayudar, desde ya muchas gracias.-

 • ¿Ha intentado actualizar los controladores? Windows encontrará algunas actualizaciones mediante Windows Update pero es probable que se pierda una gran cantidad de conductores también. Pruebe a ejecutar un análisis con Driver Reviver para ver si usted tiene cualquiera de los conductores fecha.

 • Chiristian Maya Zavala

  hola tengo una notebook gateway M-6809m con uan tarjeta ati radeon HD 2400 tx eh instalado los drivers pero me sigue marcando error con la fuente me marca la letra rosa y obvio no puedo ni ver videos por que dice que el controlador dejo de funcionar y se recupero ojala me puedan ayudar

 • Emiliano Diaz

  Tengo un problema con una placa de video Nvidia Gforce 6200. Tengo W8.1, he conseguido encontrar un Driver viejo que funciona bien con la placa, ya que los driver nuevos que trae W8.1, me dan error cada 15 minutos mas o menos. Ahora la pregunta es la siguiente, existe alguna forma de evitar que W8.1 me actualice sólo el driver de video? Entiendo que puedo desactivar las actualizaciones automáticas, pero de ese modo ninguna actualización de instalará. O sea quisiera saber si existe la posibilidad de apartar de la actualización automática solo el driver de video. Desde ya muchas gracias!!!!

 • Sugam Anand

  Hi, I have a sony vaio VPCEB46FG (E Series) laptop and from the time windows 8 was launched and till today I am facing this issue with my graphics driver i guess. I have AMD Mobility Radeon HD 5000 series as stated in my device manager.

  Whenever I try to play videos files (of any format) on my windows media player, video app, or any other metro app in windows app for Video, only the audio plays and no video is shown. Also there is a delay in showing the video on websites as well.
  How to solve this? And what is the reason?

 • Ricardo Hidalgo

  Tengo problemas con la targeta de video Jaton 228-PCI Twin Fx 5200 de 128MB no existe driver para windows 8

 • Drake

  Hello , I have panasonic multifunctional KX-FLB756CX and I’m Using Windows 8 , When I tried to install the Driver it was a hell of a windows ME / XP compatible blah blah blah …
  So I tried to Use The 4th solution of yours , everything was fine but suddenly i saw a message : choose The port which your device is connected to … so it couldn’t find a port , bloody hell ! what can I do ?’

 • Jerson Misari Ortiz

  Hola yo Tengo una AMD athlon II X2 245 Procesador 2.90 GhZ

  mi provedor de placas no tiene drivers para windows8 solo tiene windows 7

  para abajo por ahora me sale adaptador de pantalla basico de microsof que hago para instalar mi tarjeta de video

  por cierto mi placa es Ga-MA74gmt-s2

 • Christian Suárez

  Tengo la Nvidia Geforce Gt 220. Pase de Windows 7 a 8.1 Pro, y al instalar el controlador, empieza a tirar errores y cuadros negros al punto que sale la pantalla azul. No logro encontrar un controlador que le sirva al windows 8.1 Pro. Ayuda!!!

 • Josue Souza

  esse processo funciona mesmo

 • Junior

  My wifi won’t work the troubleshoot says there might be something wrong with the device driver but the device manager tab says it’s working and that the latest version of the driver is installed yet no connections available ……

 • That’s really a marvelous post. This post contains useful information which helps a lot for solving Windows 8 Drivers Problem.
  Thanks.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa