Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Siirrä tiedostoja ja asetuksia kaikkia versioita WindowsTransfer Files and Settings in Any Version of Windows

Transfer Files and Settings in Any Version of Windows
Helppo siirto vie sinut prosessin läpi vaiheittain.

Ihmisten on helpompi hankkia uusia tietokoneita ja aloittaa uudestaan, mutta niistä on tullut paljon vaikeampia ihmisille, joilla on tiedostoja ja kansioita vanhoissa tietokoneissa. Vaikka tiedostojen ja kansioiden siirtäminen on monia tapoja, tietokoneiden omistajille on erittäin tylsiä ja aikaa vievää. Tämä tehtävä on kuitenkin tehty kätevästi Windows Vistan ja Windows 7: n Easy Transfer -ohjelmiston avulla. Nämä ovat nopeita ohjeita tiedostojen siirtämiseen kätevästi. Katso lopussa oleva huomautus Windows XP -yhteensopivuudesta.

Easy Transfer -ohjelman käyttäminen:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta

2. Kirjoita Windowsin helppo siirto Etsi-ruutuun ja paina Enter .

3. Näyttöön tulee uusi ikkuna, joka antaa yhteenvedon siitä, mitä tiedostoja ja asetuksia siirretään vanhasta tietokoneesta. Napsauta ikkunan alaosassa oikeassa alareunassa olevaa Seuraava-painiketta .

4. Valitse vaihtoehto, jolla haluat siirtää nämä kohteet uuteen tietokoneeseen. Näitä vaihtoehtoja ovat:

  • Kaapeli – Voit siirtää kohteita erityisellä PC-tietokoneen USB-kaapelilla.
  • Verkon kautta – Tätä vaihtoehtoa varten tarvitaan Internet- tai verkkoyhteys
  • Ulkoisen kiintolevyn tai USB-muistitikun avulla – Luo tästä helppo siirto -tiedosto.

5. Valitse, käytätkö nykyistä tai uutta tietokonetta. Muista suorittaa molemmissa tietokoneissa sovellus, jotta siirto tapahtuisi. Jos vanha tietokone toimii Windows XP: ssä, manuaalinen siirto on tehtävä. Lisäksi on suositeltavaa käyttää vanhaa tietokonetta ensin, joten valitse tämä on vanha tietokone . Tässä vaiheessa järjestelmä etsii vanhan tietokoneen.

6. Valitse käyttöliittymän näytöllä, mitkä kohteet haluat siirtää tai hävittää valitsemalla sen vieressä olevan tiedoston tai kohteen. Voit myös valita suoraan vanhan tietokoneen käyttäjätilin valitsematta kaikkia kansioita tai tiedostoja.

7. Valitse salasana tiedostojen suojaamiseksi. Siirto alkaa tästä vaiheesta ja tiedostojen koosta riippuen prosessi voi kestää minuutteja tai tunteja.

Transfer Files and Settings
Erityinen USB-kaapeli on nopein tapa.

PC-PC-USB-menetelmä on nopein, mutta vaatii erityisen ostoksen. Useimmille ihmisille tiedostojen siirtäminen ulkoiseen asemaan on kätevin tapa. Verkon kautta tapahtuva siirtäminen toimii myös, mutta se on hitain menetelmä.
Huomaa, että Windows XP: ssä ei ole helppoa siirtoa. Se käyttää eri ohjelmaa nimeltä Tiedostojen ja asetusten siirtämistoiminto, joka on yhteensopiva vain muiden Windows XP -koneiden kanssa. Voit kuitenkin ladata version siirtäminen Windows XP täällä , ja siirrettäväksi mihin tahansa Windows Vista tai Windows 7 tietokoneeseen yllä olevia ohjeita.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa