Vores mest populærePC Bundle er til salg!
  • Optimer din pc-ydeevne
  • Beskyt dine private data
  • Forbedr pc-sikkerhed
Kun i dag - op til 50% rabat!
Gem
Op til
50
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til den bundne IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death fejlA Guide to the BOUND IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death Error

Fejlen BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED BSOD (Blue Screen of Death) kan forekomme under initialiseringsprocessen til Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyder, at der er opstået et problem under opstartsprocessen på grund af fejl eller mangler chauffør, og computerens nødstop er implementeret for at forhindre skade og tab af data.

2

BSOD-fejlen skyldes normalt problemer med hardware- eller enhedsdrivere, som f.eks. En forældet, beskadiget eller beskadiget driver. Det kan også skyldes en nyinstalleret hardware eller driver, som er uforenelig med computeren og operativsystemet.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED” og “STOP 0x00000097”. Nogle brugere af Windows OS har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

Du kan løse BOUND IMAGE UNSUPPORTED BSOD ved at installere de nyeste softwareopdateringer fra Windows, og ved at opdatere eller få de nyeste versioner af drivere.

For at løse BSOD ved at installere Windows-softwareopdateringer skal du undersøge tilgængeligheden af ​​både kritiske og ikke-kritiske opdateringer ved hjælp af Internet Explorer (IE). Hvis du vil installere opdateringer manuelt, skal du åbne IE, klikke på Værktøjer og derefter vælge Windows-opdateringer. Følg de instruktioner og vejledninger, der vises på skærmen, for at downloade og installere opdateringer.

Alternativt kan du bruge Driver Reviver til at opdatere din computer drivere. Hvis en forældet driver er årsagen til problemet, så løser dette problemet.

For at løse BSOD-fejlen, der skyldes problemer med driveren, kan du installere de nyeste versioner, især for chipset og videochauffører, ved at besøge de officielle downloadwebsites af Intel, Nvidia og ATI til videochauffører eller download-webstederne til Intel og AMD til chipset og CPU drivere. Du kan også løse dette problem ved at vende tilbage en enhedsdriver til en version forud for en driveropdatering, der er blevet identificeret til at forårsage fejlen. Driver tilbagekald proces kan fås fra Device Manager.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet