Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Skift Udvidet Menu Indstillinger i menuen Start Reviver 2Change Expanded Menu Settings in Start Menu Reviver 2

For dem af jer er interesseret i at tilpasse den måde, Start Menu Reviver 2 værker denne video er for dig. Her er hvordan at tilpasse den måde, den udvidede menu virker i Start Menu fornyer.

Video udskrift:
Hej gutter, Mark her fra ReviverSoft. I dag har jeg tænkt mig at vise dig nogle mere avancerede funktioner i Start Menu Reviver og nogle mere avancerede indstillinger; og specifikt om den udvidede menu i startmenuen fornyer. Nu den udvidede menu er, hvad vi kalder den menu, som du kan åbne ved enten at klikke alle programmer, eller du kan også åbne det ved blot at flytte markøren til kanten af ​​menuen Start Reviver og de udvider sig ud fra det normale område af Start Menu fornyer.

Som standard viser dette desktop applikationer. Du kan også med musen klik for at se alle programmer, du kan se moderne applikationer, og så kan du også klikke på denne mappe, som tager dig til mappevisningen og du har fået en række forskellige muligheder her. Så du kan se en Start Menu mappe. Nu Start Menu mappe er slags af den traditionelle hierarki, som du ville se i et vindue 7 og tidligere start-menuen, hvor du har fået ansøgninger sorteret efter mapper.

Du kan også se Mine dokumenter, kan du også se de seneste elementer, så emner, som du har åbnet for nylig. Du kan også vælge skik, der er, hvor du kan vælge en mappe, som du viser indhold i den udvidede startmenu; så der er ganske lidt af konfiguration, som du kan gøre her, men du kan også ændre, hvad du ser som standard, når du åbner den udvidede menu.

For at gøre dette skal du gå til Indstillinger indstilling og vælge indstillinger for menuen Start og derefter inden for Start-menuindstillinger, er der faktisk en mulighed her, der siger, “udvidede menu viser:” og du kan vælge enten apps visning eller mapper se så jeg m kommer til at holde mine ved apps se, men hvis du vælger mappevisning det vil åbne visningen mappe. Hvis du derefter vælge “Avanceret”, kan du også vælge, enten i de apps se side eller i mappen visning side, hvad der er vist der som standard.

Lige nu det viser desktop applikationer som standard visningen inden visningen apps. Hvis jeg vil gerne se alle programmer, kan jeg vælge det, og hvis jeg gerne vil se de seneste emner, som min standard så jeg vælger det. Så bare gemme disse muligheder så næste gang du åbner den udvidede menu, kan du se det nu viser mig alle mine applikationer, fordi jeg valgte at som standard. Så hvis jeg går til den opfattelse mappe, det viser mig de seneste applikationer.

Så det er meget hurtigt og nemt at gøre det, hvis du ved hvor de skal lede. Forhåbentlig vil denne video er nyttigt for dig, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at forlade dem i kommentarerne nedenfor, og jeg vil være glad for at besvare dem. Okay, tak.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet