Vores mest populærePC Bundle er til salg!
  • Optimer din pc-ydeevne
  • Beskyt dine private data
  • Forbedr pc-sikkerhed
Kun i dag - op til 50% rabat!
Gem
Op til
50
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til den forsøgte EXECUTE AF noexecute HUKOMMELSE Blue Screen of Death fejlA Guide to the ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY Blue Screen of Death Error

Fejlen “ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY” BSOD (Blue Screen of Death) vises under initialiseringen af ​​operativsystemet, når en enhedsdriver forsøger at udføre et program fra et ikke-eksekverbart område i hukommelsen. Operativsystemet har foruddefinerede områder i hukommelsen til lagring af data, hvilket er den ikke-eksekverbare del og det eksekverbare område, hvor programmer får lov til at køre. I denne BSOD-fejl har en defekt driver forsøgt at køre et program fra den ikke-eksekverbare del af hukommelsen, hvilket resulterede i systemafbrydelse for at opretholde computerens sikkerhed og stabilitet. En fejl i RAM (Random Access Memory) kan også forårsage denne BSOD fejl.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY” og “Windows STOP 0x000000FC”. Den viser en fejlmeddelelse, der informerer brugeren om, at afbrydelsen er implementeret for at forhindre skade på systemet og kan vises som:

ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY

Du kan rette fejlen “ATTEMPTED EXECUTE OF NOEXECUTE MEMORY” BSOD ved RAM (Random Access Memory) for beskadigede filer og fejl. Du kan gøre dette ved at bruge en hukommelsestestsoftware eller ved hjælp af Windows Memory Diagnostic Tool. For at gøre dette skal du klikke på Start-menuen, skrive mdsched.exe i dialogboksen og trykke på ENTER. Du bliver bedt om af programmet at vælge mulighederne for at kontrollere RAM, og fremgangen af ​​hukommelseskontrollen vises på skærmen. Hvis der opdages en fejl, skal du udskifte den defekte RAM.

For at løse BSOD-fejlen, der skyldes en defekt enhedsdriver, skal du tjekke fra officielle downloadsites, hvis den installerede enhedsdriver er den nyeste version, især til chipsæt og videoenheder. Hvis ikke, kan du opdatere driveren eller afinstallere den defekte driver og udskifte den med en opdateret version.

Vedligeholdelse af driftssoftwaren opdateret hjælper med at forhindre BSOD fejl. Du skal installere de nyeste softwareopdateringer fra Windows, herunder dem, der ikke er kritiske for systemet. For at gøre dette skal du bruge din webbrowser til at få adgang til Windows Update og manuelt installere programmer ved at følge instruktionerne og vejledningen.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet