Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan Fremskynde en langsom computerHow to Speed up a Slow computer

Fremskynde en langsom computer (Video)

Alle klager over at have en langsom computer. Det er et problem, der er helt relativ. Din computer er langsommere i forhold til, når du først har købt den, eller er langsommere i forhold til en andens computer. Selv om det ikke kan være muligt for din computer til at være lige så hurtigt som de nyeste computere til salg i dag, er der et par måder at få det maksimale potentiale fra, hvad du har. Denne video viser dig, hvordan du gør det. Enjoy!

For flere tips om, hvordan at fremskynde din computer, kan du læse vores omfattende guide her .

Video udskrift:

Hej, drenge. Mark her fra ReviverSoft.
I dag har jeg tænkt mig at lære dig, hvordan du løser en langsom computer. Dette er et problem, at en masse mennesker synes at have med deres computer. Jeg tror det er et problem, der er altid relativ, right? Det synes altid langsom i forhold til den dag du først haft det, eller nogle gange kan du gå ud og prøve en andens computer, og det er nyere, så jeres pludselig virker langsom. Så udtrykket langsom alt er relativt.

Jeg vil gerne vise et par måder … der er virkelig to vigtigste måder til at fremskynde en langsom computer. Disse to måder virkelig afhænger af den type af langsommelighed, at du oplever. De to måder at jeg taler om, er, er din computer langsom til at starte op og komme i gang og være brugbar, og er din computer langsom gang. Så, som du bruger din computer, et par timer efter at du har startet det op, hvis det stadig er langsom, så er der en anden måde at løse denne type problemer.

Først og fremmest vil jeg starte med, hvis din computer er langsom til at starte. Hvis din computer er langsom til at starte det typisk betyder, at du har for mange programmer, der kører ved opstart. Så Windows, når den starter op, indlæser op på alle de Windows-funktioner og funktioner, og så det begynder at indlæse hver program, du har indstillet til at køre ved opstart af Windows. Hvis du har en masse programmer, kan processen med at starte hver eneste ansøgning, og venter på at blive færdig med at starte op tage rigtig lang tid.

For at give dig en form for en idé om, hvilke programmer du har kørende ved start, som en hurtig glimt, det er Windows 8, men det er meget tæt på andre versioner af Windows. Hvis du går ned til nederste højre proceslinjen, kan du se disse ikoner til applikationer hernede. Hvis du har en masse ikoner hernede, der typisk betyder, at du har en masse programmer, der kører i baggrunden, og ganske ofte betyder, at du har fået en masse af disse ansøgninger og også, der kører ved opstart.

Hvis du har en masse programmer dernede, og ikke anerkender mange af dem, bør du virkelig gå igennem en gennemgang, og tjek hvilke du burde have kører ved opstart, og hvilke du skal ikke. For at gøre det, du holder kontrol, alt og knapper slette sammen, og det bringer op en dialogboks. Derefter skal du klikke på indstillingen for Jobliste. Nu, dette er anderledes i Windows 8, end det er fra Windows Vista og Windows 7, men den mulighed for opgaven manager er den samme.

Når du klikker på task manager, så har du denne mulighed komme op. Dette er en liste over processer, der aktuelt kører på din computer. Det er ikke skærmen, vi forsøger at komme til. Skærmen vi forsøger at komme til, er fanen opstart. Nu er denne fane opstart viser alle de programmer, der kører på din computer ved opstart, og her kan du se for mig, jeg har en hel opførte anvendelser her, og jeg har ikke brug for dem alle.
Jeg kan ikke fortælle dig, hvilke programmer du har, fordi jeg ikke har set din computer, men det vigtigste er at gå igennem hver enkelt af disse individuelle programmer, og sige til dig selv: “Har jeg virkelig brug for at for at starte, når min Windows opstart sker der så? ”

Du kan vente på det til at starte senere. Du kunne bare valgt at åbne den senere efter opstart. Jeg vil give dig et eksempel her. Jeg har iTunesHelper der starter ved opstart af Windows. Jeg kan ikke bruge iTunes samme, når jeg starter min computer. En iTunesHelper er en tjeneste, som Apple har at kontrollerer for opdateringer og hjælper iTunes starte hurtigere. Jeg bruger ikke iTunes på en daglig basis, så jeg har ikke rigtig brug for at have iTunesHelper lancere hver gang jeg starter min computer op.

At slippe af med dette program i at køre ved opstart, du højreklikker på det og derefter blot klikke deaktivere. Din mulighed kunne være anderledes i Windows Vista og Windows 7, men processen er indtil den samme. Derefter kan du gå igennem og gøre det til alle disse forskellige programmer, som du har nævnt her.

Må ikke være bange for at deaktivere nogle, som du tror, ​​du måske har brug for senere. Du kan altid komme tilbage til denne dialogboks, og derefter genaktivere dem, hvis du bemærker en slags ejendommelighed foregår.

Nogle andre dem, der kan være nyttige for at deaktivere er meddelelser om, som ganske ofte vil du se dem for Google opdatering. Du vil se dem til øjeblikkelig messaging-klienter, hvis du har ligesom en Windows Live Messenger eller Yahoo Messenger eller AOL Messenger. Du vil måske også se dem til … Jeg ville ikke deaktivere anti-virus programmer, fordi de typisk er nødvendige for at køre hele tiden, så dit system er sikkert, men nogle gange vil du se dem for (uhørligt 00:04: 24) applikationer, til printere, for ting, som du bare ikke virkelig har brug for at køre ved opstart.

Gå igennem, være hensynsløs. Gå og deaktivere en masse startelementer, og genstart derefter computeren, og bemærk virkningen. Du vil opdage, at det er meget hurtigere til at starte op. Så gå igennem denne proces.

Den anden måde, at din computer kan være langsom, som jeg talte om, var, da den er langsom i almindelighed. Det er altid slags langsom og træg. Det betyder typisk, at du har en begrænset mængde ressourcer, der bliver forbrugt, og du kan fortælle, at det bliver langsom, fordi når du forsøger at åbne noget, det tager lang tid, som en fil eller en webside eller noget, og det måde, at du er nødt til at forsøge at løse dette problem er ved at reducere mængden af ​​ressourcer, du bruger hele tiden på din computer.

Det gør du ved enten at deaktivere eller afinstallere programmer, der kører i baggrunden, som du ikke behøver. Den proces, jeg bare viste dig før, om at vende ting ud fra at køre ved opstart, faktisk løser en masse af dette problem, fordi en masse af disse ansøgninger, der normalt ville starte op og bare sidde der kører i baggrunden hele tiden, vil være deaktiveret fra selv at starte ved opstart.

Så trin et, gør hvad jeg lige har nævnt i trin et.

Trin to er faktisk afinstallere programmer, du ikke har brug for, fordi det er én, der går for at frigøre plads på harddisken, og to, der er, også kommer til at deaktivere hvad proces, der er knyttet til det program, du afinstallerer. Det kommer til at stoppe det fra at køre på alle.

For at afinstallere et program, i Windows 8 skal du gå til kontrolpanelet, som enhver anden version af Windows, men for at komme der, det er en lille smule anderledes. Du går til indstillingen indstillinger i charme bar, og så skal du gå til programmer og funktioner. Så klik der, og her finder du en liste over alle de forskellige programmer, du har installeret på din computer. Gå gennem denne liste og se efter dem, som du bare ikke bruger længere. Hvis der er dem, som du kan bruge, beholde dem. Slet ikke dem, som du kan bruge på en hyppig grundlag eller endda en sjælden basis.

Der er et par tricks, du kan gøre her. One, kan du kigge efter programmer, der er installeret på en ældre dato. Der er denne kolonne her, som er installeret på. Hvis du klikker på det, det sorterer det ved enten ældste til nyeste eller nyeste til ældste. Jeg har lige sorteret det fra ældste til nyeste, og du kan se, at der er en hel del programmer her, at jeg havde bundtet med min computer, som jeg aldrig bruger. Jeg kan ikke rigtig bruge Dell Support Center. Jeg meget sjældent bruge CyberLink Media Suite. De er to programmer, som jeg kan afinstallere, fordi jeg bare ikke bruge dem, og de sandsynligvis tage nogle form for proces eller processoren, mens jeg bruger min computer, så det vil have en god effekt på pc’ens ydeevne.

Den anden søjle, der er nyttige, er kolonnen størrelse. Du kan sortere efter størrelse, og finde programmer, der er de største, og afinstallere dem. Det er én, bare for at frigøre plads på harddisken, og, to, det kommer til at hjælpe dig med hvad processer, der er forbundet med det pågældende program.

Der er to af de vigtigste måder at forbedre udførelsen af ​​en pc. Jeg vil indeholde et link nedenfor, til en liste over ni måder at forbedre ydelsen på din pc, hvis du ønsker at komme endnu længere ind i processen, og gøre det udføre endnu bedre, men disse to måder vil virkelig hjælpe dig.

Jeg håber, at jeg har været en hjælp i dag, og jeg vil se frem til at se dig i en fremtidig ReviverSoft video. Tak, gutter.

 • Gustavo Furlanetto

  eu uso o PcFaster pra isso e gosto. cumpre bem com o que promete.

 • JessyLi

  Bilgisayarınız gerçekten can sıkıcı yavaş ise,Bir kez daha liderlik uzun bir süre böyle devam diyoruz, bu yüzden bazı veri göndermek. Daha sonra, bu yazılım kullanılmış Upcleaner-bilgisayar hızlandırma !

 • nikam yangfo

  ty so much i did work.. i love every thing about reviversoft….

 • penelope trump

  Thanks for sharing this information
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet