Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Skifte fra Mac til PC – Fra Alias ​​til GenvejSwitching From Mac to PC – From Alias to Shortcut

Som Mac-bruger vil du sikkert være bekendt med at oprette Aliases for hurtigt at få adgang til ofte brugte filer og programmer. Men hvad med når du overfører til en Windows-pc?

Windows gør meget brug af genveje, som fungerer på samme måde som OS X-aliaserne, for at give brugeren hurtig adgang til bestemte filer eller programmer direkte fra Windows-skrivebordet eller fra navigationsruden i et vindue. Denne vejledning vil komme i gang med at administrere genveje på din pc.

Billedet nedenfor viser, hvordan en genvej finder henholdsvis et program, en mappe og en fil. Bemærk, at en genvej under alle omstændigheder er identificeret ved hjælp af pilens symbol inden for ikonet. Den første er en genvej, og den anden er en programgenvej.

Switching From Mac to PC – From Alias to Shortcuts
1. Fil genvej; 2. Programgenvej.

Oprettelse af en genvej er meget let. Først skal du navigere til placeringen af ​​den fil eller det program, du vil have som genstand for din genvej. Højreklik på filen eller programmet, og klik på Opret genvej . Du vil så se genvejen i samme vindue som det oprindelige element. Genvejen er identificeret ved hjælp af pilen inden for ikonet. Træk genvejstasten til det ønskede sted.

Hvis du laver en genvej til en mappe, kan du også trække genvejen til favoritterne i venstre rude i dit åbne vindue. Genvejen vil så altid være tilgængelig som en af ​​dine favoritter, så du kan få adgang til den fra venstre rude i ethvert åbent vindue. Dette er et alternativ til at have genvejen på dit skrivebord.

Hvis du ikke længere vil have en bestemt genvej, kan du slette den ved at højreklikke på den og derefter klikke på Slet i den menu, der vises. Når du gør dette, er der ingen risiko for at slette originalen. Kun genvejen slettes.

Ligesom din gamle Mac Aliases, kan du hurtigt og nemt komme til dine jævnt anvendte filer og applikationer med genveje.

Was this post helpful?
Yes
No

Anbefalet af ReviverSoft

MacReviver

MacReviver omfatter alle de væsentlige værktøjer til at hjælpe dig rense, optimere og vedligeholde din Mac og genoprette dens ydeevne og stabilitet.

download nu

Har problemer med din Mac?

Tag en gratis scanning for at finde ud af, hvordan du kan rydde op og genoplive din Mac.

download nu

Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet