Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Forskellen mellem moderne og Desktop Apps i Windows 8The Difference between Modern and Desktop Apps in Windows 8

Operativsystemet Windows 8-operativsystemet er opdelt i to grundlæggende applikationsfunktioner. Den første er den traditionelle desktop-baseret applikation, hvor appen kører det samme som det, du plejer at bruge fra Windows 7 og tidligere. Den anden mulighed er imidlertid helt anderledes end hvad OS har tilbudt tidligere og er kendt som Moderne, tidligere kaldet Metro.

Moderne apps vises som fliser på startskærmen i Windows 8, og en person skal kun klikke eller trykke på en af ​​fliserne for at kunne starte tjenesten. Indtil videre har enkeltpersoner været lidt langsommere at udnytte disse funktioner. Statistisk er kun 1.4 Moderne applikationer lanceret om dagen på en stationær computer. Jo mere bærbar enheden er, desto oftere er en person tilbøjelig til at lancere en moderne applikation, men som en bærbar bruger åbner sådanne apps 1,51 gange om dagen, åbner en touchscreen laptop bruger en op 2.22 gange om dagen, og en tabletbruger åbner en ny moderne ansøgning 2,71 gange om dagen.

Selvfølgelig åbner en bruger mere end blot tre programmer hver dag, så man ser på forskellene mellem Windows 8 Moderne applikationsvers, desktopversionerne er vigtige.

The Difference between Modern and Desktop Apps in Windows 8
Skype i Windows 8 Moderne brugergrænseflade.

The Difference between Modern and Desktop Apps in Windows 8
Den standard desktop version af Skype.

Begrænset tilgængelighed

Windows 8-metroapplikationerne er designet til at køre meget som mobilapps, som en bruger måtte finde på deres smartphone. Disse applikationer er hovedsagelig designet til at få adgang til små mængder data og holde sig væk fra filoplysninger, der ikke er vigtige for applikationen. Dette holder apps snappy og lydhør, men de er også begrænset til mindre tjenester.

På den anden side er en traditionel desktop applikation større, er i stand til at arbejde med mere information og kan modtage godkendelse fra enhedens administrator for at få adgang til oplysninger fra andre eksterne kilder. Grundlæggende er desktop-versionen som regel større, mere kraftfuld og kræver flere data, selvom det kræver brug for information fra flere steder, kræver det traditionelt lidt mere tid at starte op og laste.

Kører på samme tid

Der er to forskellige versioner af applikationer til de moderne og desktop-funktioner. Disse applikationer er imidlertid forskellige fra hinanden, da den moderne applikation er mere strømlinet og ikke har så mange funktioner som skrivebordsprogrammet. Selvom disse er to forskellige applikationer, er det ikke en god ide at køre begge applikationer samtidig. På trods af mange forskellige funktioner bruger de to apps mange af de samme filer og ressourcer på drevet.

Når de to forskellige apps konkurrerer om de samme filer, mens de kører, kan det medføre, at begge, hvis begge programmer ikke styrker, har tilladelsesfejl eller korrupte gemte filer. Derfor er det en god ide at køre den ene eller den anden, men ikke begge dele.

tilgængelighed

Metro applikationerne er kun tilgængelige via Windows 8 App Store. Disse applikationer er alle godkendt af Windows, og normalt kører de allerbedste applikationer godt og har ikke nogen form for malware eller bloatware. Men hvis udgiveren nogensinde kører af Microsoft, kan appen helt fjernes fra App Store, hvilket betyder at du vil miste opdateringer.

Desktop-versionerne er større og kan købes hos en lokal forhandler eller hentes fra et tredjeparts websted. Dette giver dig en større fordel ved at finde den type program du har brug for. Manglen på en App Store til disse apps øger chancen for at malware installeres med appen.

Fokuseret indhold

Moderne applikationer er strømlinede versioner af større desktop applikationer. Det er muligt at have nøjagtig samme ansøgning i fliseform og på skrivebordet, men de to kommer til at se lidt anderledes ut. Den moderne applikation er fokuseret, har ikke alle værktøjslinjer og andre sæt funktioner og i det væsentlige skubber dig lige til punktet, så du kan komme ind og komme ud.

Skrivebordsprogrammet er dog større, giver flere indstillinger og funktioner og giver en mere dybdegående oplevelse. Det kommer virkelig ned på, hvilke brugerpræferencer der er. Nogle gange er den stationære version nødvendig, hvor der kræves flere justerings- og ændringsværktøjer, og andre gange kræves den strømlinede, moderne version for at blive på mål og på opgave.

Der er mange forskellige funktioner forbundet med disse to forskellige slags applikationer. Der er tidspunkter, hvor desktopversionen er nødvendig, da den er større og giver mere information, mens andre gange er den moderne mulighed bedre, fordi den er fokuseret på en mindre strømlinet service.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet