Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan fjernes Tilføjelsesprogrammer i din browserHow to Uninstall Add Ons in your Browser

Mange af dine yndlingsprogrammer installerer tilføjelser til din browser uden din viden, eller du klikker hurtigt igennem installationen og forstår ikke, hvad der sker. Næste ting du ved, du forsøger at søge i din browser og bliver taget til en underlig søgemaskine, eller du har for meget af skærmen taget op af en browserbar, som du ikke vil have. Du skal virkelig afinstallere add ons, som du ikke stoler på eller har brug for.

Her er en interaktiv video, undertekst på flere sprog, der forklarer, hvordan du fjerner eller afinstallerer tilføjelsesprogrammer i din browser, som du bare ikke har brug for. Vi dækker alle de store webbrowsere i denne videoguide.

 • Malcolm Wood

  why does my skype-skype (UK to Egypt)keep breaking down, saying I’m no longer connected to the internet, when the bubble at lower left says’connected to the internet, strength excellent’, and both parties are showing solid green skype losenge for themselves and the second party? This is particularly bad after 11pm UK time. Is there anything that can be done, please?

 • Hi Malcolm,
  First, be sure you have the latest version of Skype installed:
  http://download.skype.com/SkypeSetup.exe

  Also, try running Windows Update and choose all optional updates that have to do with your network adapter.

  If these solutions don’t work, write back again.

  Good luck!

  ReviverSoft

 • Carole

  I would like to see the interactive video on how to uninstall browser add ons, when I try it tells me I have to install the latest flash player, which I have done, but when I try and see it all I get is that I need to install the latest flash player, how do I get past this, and is there anyway you can tell me how to uninstall the browser add ons without watching the video, as it would seem I am unabe to watch it. Please help Carole.
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet