Arra törekszünk, hogy lokalizálni honlapunkon minél több nyelven lehetséges, de ez az oldal jelenleg gépi fordítása a Google Translate. szorosan

Kap választ a mi
Közösségi számítógépes szakemberek

Kapok egy kék képernyő Driver Power START HIBA


Kérdezte a
Watson Stark
2014/04/26 22:59
0 Like It
kezdte néhány nappal ezelőtt
Operációs rendszer:
Válasz erre a kérdésre
 
Válaszolt
Mark Beare
2014/04/27 00:46

0 szavazat

0
0
Szia Watson, Írtunk egy cikket a hibaüzenetet. hogy végigvezet mi ez, és hogyan kell megjavítani. Már megtekintett ezt még? Akkor olvasd el itt: http://www.reviversoft.com/blog/2013/03/driver-power-state-failure/ Mark
Mégsem
Mégsem

 
Válaszolt
Nish
2014/04/27 21:13

0 szavazat

0
0
Szia Watson, Ez valószínűleg a vezető összeférhetetlenségi kérdés. Emlékszik beiktatás akármi illesztőprogramok vagy driver frissítések néhány nappal ezelőtt (mielőtt a hiba)? Az első lépés az lenne, hogy távolítsa el ezt a járművezetőnek vagy a frissítést, és visszaállíthatja egyetlen újabb változás a Dell. Megteheti ezt újraindításával a Dell a Windows csökkentett módban. Engedje meg, tudom, hogy megy ez. James
Mégsem


Hozzászólások
Hozzászólt a
Watson Stark
2014/04/27 23:48
Megvan. Köszönöm a segítséget. Volna egy nagy nap
Mégsem
Hozzászólt a
Nish
2014/05/02 14:09
Nagyon szívesen! Jó hétvégét!
Mégsem
Mégsem

 
Válaszolt
Lokesh Yadav
2016/01/15 09:27

0 szavazat

0
0
Hi Watson,

Driver Power State Failure olyan hiba jelenik meg a Blue Screen of Death (BSOD). Ezt a hibát többnyire megjelenik miatt összeférhetetlen, vagy nem megfelelő driver minden hardver eszköz, amely egy számítógépes rendszer lehet.

Egy egyszerű újraindítás gyakran mindössze arra van szükség, hogy oldja meg a problémát. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor az újraindítás után a számítógépet újra kell indítani csökkentett módban, és a problémás eszközillesztő el kell távolítani. Mivel a Windows 8 nem teszi lehetővé a felhasználóknak, hogy ismét az F8 vagy a Shift + F8 rendszerindítás során, hogy belépjen a fejlett boot menü alapértelmezés szerint a rendszergazdának kell kapcsolni a régi Speciális rendszerindítási menumanually mielőtt a csökkentett módban. Miután a Windows 8 számítógép elindul csökkentett módban, a problémás vezető eltávolítható a probléma megoldásához.

Az eltávolítás után a problémás vezető, új és kompatibilis verziót kell telepíteni.


Kapcsolni a régi Speciális rendszerindítási menüben a Windows 8, kövesse alábbi lépéseket:
  1. Indítsa újra a Windows 8 számítógépet. Lépjen be a BIOS-ban, és állítsa be a rendszert indítani a CD / DVD meghajtó.
  2. Mentse el a módosított beállításokat a BIOS és indítsa újra a számítógépet.
  3. Helyezze be a Microsoft Windows 8 bootolható telepítő DVD-t az optikai adathordozók (CD / DVD-meghajtó). Amikor rákérdez, hogy nyomjuk meg bármelyik gombot boot CD-ről vagy DVD-t, nyomjon meg egy gombot, hogy indítsa a számítógépet DVD támogatását.
  4. A megjelenített Windows telepítő kattintson a Tovább gombra. A következő oldalon, clickRepair a számítógépet.
  5. A Válasszon egy opciót képernyőn kattintson elhárítása. A Troubleshootscreen, kattintson a Speciális beállítások. A Speciális beállítások képernyőn, clickCommand Prompt.
  6. Ha a megnyitott parancssori felület (CLI), C típusú, és nyomja meg az Entert.
  7. A C: írja bcdedit / SET {default} BOOTMENUPOLICY LEGACY parancsot, és nyomja meg az Entert kapcsolni a régi fejlett boot menüt.

  8. Amint a parancs sikeresen lefut, akkor írja be az exit parancsot, hogy zárja be a parancssori felület. Vissza a Válasszon egy opciót képernyőn, kattintson a Tovább a indítsa újra a Windows 8 számítógépet.
  9. Vegye ki a Windows 8 telepítő DVD-t az optikai meghajtó használatával, amikor done.Fixing Driver Power State Failure Hiba:

    Annak érdekében, hogy rögzítse Drive Power State Failure hiba a Windows 8, a számítógépet újra kell indítani csökkentett módban, és a problémás driver kell távolítani. Kövesse az alábbi lépéseket:
    1. Amikor a számítógép újraindul, nyomja meg az F8 billentyűt folyamatosan megjeleníti a Speciális rendszerindítási beállítások képernyőn. A Speciális rendszerindítási beállítások képernyőn válassza a Csökkentett mód megnyomásával lefelé mutató nyílra, és nyomja meg az ENTER Windows 8 számítógépet csökkentett módban.

    2. Ha elindult csökkentett módban, jelentkezzen be a Windows 8 számítógépen a rendszergazda fiók. Kattintson Desktop lapkát a Start képernyőn, hogy menjen az asztalon képernyőn.
    3. Miután az asztalon képernyőn, húzza az egeret a jobb alsó sarokban az ablak. A megjelenített opciók a Beállítások gombra. A Beállítások ablaktáblában kattintson a Vezérlőpult parancsra. Ha a megnyitott Minden vezérlőpultelem ablakban kattintson az Eszközkezelő.
    4. On Eszközkezelő ablakban bontsa ki a kategóriát a készülék, hogy van néhány kérdés. Miután bővült, kattintson jobb gombbal a vezetőt a problémás eszközt, amelyet el kell távolítania. A megjelenő helyi menüben kattintson Eltávolítja a kijelölt vezető.

    5. Jóváhagyás eszköz eltávolítása ablakban kattintson az OK-t az eltávolítási problémás eszközmeghajtó. Várj, amíg a kiválasztott illesztőprogram eltávolítása és indítsa újra a Windows 8 számítógépet normál módban.
Remélem ez segít.

Sok szerencsét,
Lokesh.
Mégsem
Mégsem

Üdvözöljük a Reviversoft Answers
ReviverSoft Válaszok az a hely feltenni bármilyen kérdése van a számítógép, és azt válaszolta a szakmai közösség.
Tegye fel kérdését
Tegye fel kérdését a közösség már
Hasonló kérdések
Én csak egyre a kék képernyő Driver Power State Failure hibaüzenetet, majd a számítógép is újraindul. Megtaláltam a terméket, és ez nem történt meg többé. Most vásároltam egy anti-vírus (Kaspersky), és most azt csinálja újra. Ez annyira frusztráló. A számítógép csak 6 hónapos. Ez egy Asus asztali.
VIEW VÁLASZOK
8
A teljes kérdés
Problémákat okoz a PC-vel kapcsolatban?
Végezzen el egy ingyenes PC-vizsgálatot a Driver Reviver Most.
Letöltés
Indítsa el az ingyenes vizsgálatot
Copyright © 2024 Corel Corporation. Minden jog fenntartva. Használati feltételek | Magánélet | Cookies
kövessen minket
Takarítson meg 80% -ot most
Növelje PC-jét a valaha volt legjobb csomagajánlatunkkal