Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til BUGCODE PSS CRASH FERDIG Blue Screen of Death feilA Guide to the BUGCODE PSS CRASH DONE Blue Screen of Death Error

BUGCODE_PSS_CRASH_DONE BSOD (Blue Screen of Death) -feilen kan vises under initialiseringsprosessen for Windows. Det betyr at den fysiske minnesdumpen er fullført og nødstopp av datamaskinen for å forhindre tap av data fra ikke-lagret arbeid.

2

Den fysiske minnesdumpfeilen betyr at filene og programmene som kjører i løpet av denne perioden, overføres til en skjult mappe for analyse senere. Denne feilen oppstår vanligvis på grunn av tilstedeværelsen av skadet eller ødelagt driverprogramvare i registret, og når det er for mange programmer som kjører på samme tid. Andre bidragende faktorer er overklokking, overoppheting og et underpowered system.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BUGCODE_PSS_CRASH_DONE” og “STOP 0x4000008D”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet

Du kan løse feilen BUGCODE PSS CRASH DONE BSOD ved å bruke funksjonen Sist kjente god konfigurasjon av Windows. Dette operativsystemverktøyet lar deg gjenopprette datamaskinen til de nyeste innstillingene som gjorde det mulig for datamaskinen å fungere jevnt. For å gjøre dette må du starte datamaskinen på nytt og deretter klikke F8 når tegnmodusmenyen som presenterer operativsystemvalgene vises på skjermen. Klikk på avanserte alternativer-menyen, bruk piltastene til å markere sist kjente gode konfigurasjon, og trykk deretter på Enter.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere datamaskinens drivere. Hvis en utdatert driver er årsaken til problemet, vil dette løse problemet.

Hvis feilen skyldes overklokking av CPU, kan du løse problemet ved å returnere CPU til standard klokkeslettinnstillingene. Det er også tilrådelig å kontrollere tilstrekkelig strømforsyning, rengjøre PCen av akkumulert støv, og kontroller effektiviteten til de installerte vifter i CPU og strømkilden for å forhindre overoppheting.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt