Hoe gebruik ik de producten die zijn opgenomen in Total PC Care?How do I use the products included in Total PC Care?

Het installeren en gebruiken van het product van uw keuze is eenvoudig. 1. Meld u aan bij uw Total PC Care-account. 2. Zoek het product dat u wilt gebruiken en klik op de knop INSTALLEREN ernaast. 3. Hiermee start u het downloaden en kunt u de software installeren en activeren met een paar eenvoudige klikken. 4. Na activering kunt u de volledige functionaliteit ontgrendelen en gebruik maken van de software om voor uw computer te zorgen.