Hoe verwijder ik de softwareprogramma’s?How do I uninstall the software programs?

In Windows XP of 2000: Ga naar Start> Configuratiescherm> Software> Zoek en selecteer het programma in de lijst> klik op de knop Verwijderen > Volg de aanwijzingen op het scherm om het programma te verwijderen . Win in Windows Vista 7 en hoger: Ga naar Start> Configuratiescherm> Een programma verwijderen> Zoek en selecteer Driver Reviver in de lijst> klik op de knop Installatie ongedaan maken > Volg de aanwijzingen op het scherm om het programma te verwijderen (of) U kunt eenvoudigweg de naam van het programma typen, rechts klik erop en kies Installatie ongedaan maken . U kunt Driver Reviver verwijderen via het menu van het programma: Start> Alle programma’s> ReviverSoft> Productnaam> Productnaam verwijderen .