We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Zo verwijdert u Start Menu Reviver van uw computerHow to uninstall Start Menu Reviver from my computer

  • Klik op de knop Start om het menu Start Reviver lanceren
  • Klik op het pictogram Instellingen op het linker paneel en selecteer Programma’s en onderdelen
  • Kies Start Menu Reviver uit de lijst met geïnstalleerde programma’s
  • Klik op de knop Verwijderen om het verwijderen te starten

Nog steeds problemen? Lees onze Uninstall Guide voor extra tips

Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.
Heeft dit antwoord u geholpen?
Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleren Reactie