We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Zo start u Start Menu ReviverHow to launch Start Menu Reviver

Zodra de installatie is voltooid, voert u Start Menu Reviver uit. Zoek het nieuwe Windows-logo in uw taakbalk. Klik eenvoudig op deze Start-knop of u kunt Start Menu Reviver ook starten door op de Windows-toets op uw toetsenbord te drukken.

Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.
Heeft dit antwoord u geholpen?
Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleren Reactie