Leer hoe u uw pc scannen op malware met behulp van Veiligheid ReviverLearn how to scan your PC for malware using Security Reviver

Security Reviver scant uw pc voor malware infecties zoals adware, malware, wachtwoord stealer, rouge programma, browser hijacker, monitoring programma, Trojan, key logger, etc.

• Om te beginnen, selecteer het type scan dat u wilt uitvoeren en klik op de knop Scan nu starten om het scanproces te starten.
  • sr_start_scan

• Tijdens het scanproces ziet u dat uw pc wordt geanalyseerd. U kunt op elk moment kiezen voor het afbreken van het scanproces door op de knop Stop scannen te klikken.
  • Zodra de scan is voltooid, wordt een lijst met malware-infecties op uw pc weergegeven in de resultaten, met details zoals de malware naam en het bestandspad op uw computer. Standaard worden malware-infecties geselecteerd om te worden verwijderd. Schakel het selectievakje uit om de infecties die u niet wilt schoonmaken of verwijderen, niet te selecteren. Houd er rekening mee dat elke infectie die niet is geselecteerd of achtergelaten, gevolgen kan hebben voor het eindresultaat van de schoonmaak en uw algemene PC-gezondheid.
  • In overeenstemming met elke gedetecteerde infectie, ziet u ook de optie Details weergeven, die u kunt klikken om meer informatie over het betreffende malware-item te openen. De optie Opties weergeven brengt een nieuw venster op waarin elke infectie die onder die respectievelijke categorieën voorkomt, gedetailleerd is. Er zijn twee opties beschikbaar: Leer meer en ignoreer. Klik op de optie Meer informatie om meer informatie over de malware uit onze malware-bibliotheek te krijgen, of klik op de optie Negeer om malware-infecties toe te voegen aan de lijst Negeren. Dit zal de malware-infectie uit de volgende scans uitsluiten en zullen niet als malware worden vermeld totdat deze verwijderd zijn van de lijst. U kunt de infecties altijd individueel herzien voordat u ze van uw pc verwijdert.
  • Als u klaar bent met het beoordelen van de resultaten, klikt u op de knop Alles verwijderen om de infecties te verwijderen. Dit resulteert in een infectievrije, gladde en stabiele computer. Houd er rekening mee dat Security Reviver voor het opruimen automatisch een systeemherstelpunt maakt en vervolgens de geselecteerde malware-infecties permanent uit de pc verwijdert.

Malware kan onverwachte en ongewenste activiteiten op het systeem veroorzaken, daarom raden wij u aan om ze regelmatig schoon te maken.