Hoe sluit ik of negeren malware items?How do I exclude or ignore malware items?

Beveiliging Reviver stelt u in staat om een ​​aantal bestanden en mappen die u niet wilt tijdens een malware-scan te nemen uit te sluiten. Eenmaal toegevoegd aan de uitsluitingslijst van Veiligheid Reviver zullen deze bestanden en mappen van alle toekomstige scans worden uitgesloten en zullen niet worden vermeld als malware-infecties. Voorts zullen geen schilden het programma werken tegen de uitvoering van het systeem en geen reminders wordt getoond aan de gebruiker. Hoe uit te sluiten of te negeren bestanden:

• Lancering Beveiliging Reviver
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Files Uitsluiten
  • In de getoonde venster kunt u klikken op “Add File” en “Add Folder” om bestanden en mappen toevoegen aan de uitsluitingslijst.

U kunt altijd terug te komen en klik op “Verwijderen” aan individuele / meerdere geselecteerde items uit de lijst te verwijderen.