Hoe kan ik de scan instellingen in Beveiliging Reviver aanpassen?How do I customize the scan settings in Security Reviver?

Security Reviver biedt verschillende opties om uw scaninstellingen aan te passen. Standaard zijn alle categorieën geselecteerd om te scannen, maar u kunt een optie in- of uitschakelen door het vinkje ertegen te deselecteren of te deselecteren. SR_custom_settings De verschillende categorieën van de scan worden hieronder uitgelegd:

• Internetcookies: cookies zijn sporen van internetactiviteiten die op het systeem zijn opgeslagen. Sommige cookies kunnen schadelijke activiteiten uitvoeren op uw systeem. Vink deze optie aan om deze malware-infecties uitgebreid te scannen.
  • Systeemgeheugen: Systeemgeheugen is een kritiek onderdeel van het systeem. Controleer dit gebied om het grondig te scannen op malware-infecties.
  • Systeemregister: vink deze optie aan om het register te scannen op infecties.
  • Bestandssysteem en mappen: deze optie scant alle bestaande bestanden en mappen op het systeem op malware-infecties.
  • Windows-instellingen: met deze optie worden al uw Windows-instellingen gescand op schadelijke infecties en activiteiten.

U kunt hier ook het type scan kiezen:

• Quick Scan: Quick Scan is een snellere scanmodus, maar is minder uitgebreid. Security Reviver scant alleen op malware op specifieke locaties die gevoelig zijn voor infecties.
  • Deep Scan: Deep Scan is de langzaamste scanmodus waarbij Security Reviver een grondige en volledige scan van uw systeem uitvoert en alle vormen van malware-infecties detecteert.
  • Aangepaste scan: u kunt specifieke mappen en stations scannen waarvan u denkt dat ze geïnfecteerd zijn of die vatbaar zijn voor infecties. Wanneer u deze optie selecteert, verschijnt de knop ” Bladeren ” op het scherm en kunt u de bestanden en mappen van uw keuze selecteren in de Windows Verkenner die wordt weergegeven in de vorm van een lijst in de onderste helft van het scherm. Om items uit deze lijst te verwijderen, selecteert u de items en klikt u op de knop ” Verwijderen “.