Hoe maak ik een schema om veiligheid Reviver lopen creëren?How do I create a Schedule to run Security Reviver?

Regelmatig opschonen van malware wordt ten zeerste aanbevolen. U kunt plannen dat Security Reviver op uw gemak wordt uitgevoerd zonder tussenkomst van de gebruiker: één keer, elke dag of elke week. Dit blijkt zeer nuttig te zijn, omdat we vaak vergeten om essentiële onderhoudstaken uit te voeren. SR_schedule Een scanschema maken:

• Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Planning .
  • Om een ​​planning te maken, moet u het type schema selecteren. U kunt plannen dat deze eenmaal, elke dag of elke week op een vooraf gedefinieerde tijd, datum en dag wordt uitgevoerd.
  • Selecteer de datum, tijd of weekdag, volgens het schematype.
  • Klik op de knop Toepassen .

De bovenstaande stappen zullen een schema creëren voor het programma dat zichzelf automatisch opstart en beginnen met het scannen naar pc op malware op de opgegeven tijd / datum / dag. De planningsopties worden hieronder uitgelegd: Eenmalig uitvoeren – Selecteer een specifieke datum en tijd waarop Security Reviver automatisch moet worden uitgevoerd. Dit schema wordt maar één keer uitgevoerd. Elke dag – Voor dagelijkse planning moet u de tijd specificeren waarop u wilt dat het programma automatisch wordt uitgevoerd. Elke week – U kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u het programma het programma automatisch wilt laten uitvoeren. Niet plannen – Als u uw systeem handmatig wilt scannen op malware-infecties, kunt u ervoor kiezen om uw systeem niet automatisch in te roosteren.