Hoe activeer ik of registreer Veiligheid Reviver?How do I activate or register Security Reviver?

Het activeren of registreren van uw exemplaar van Security Reviver is eenvoudig!

Dit is wat u moet doen:

• Start Security Reviver op uw pc.
  • Klik op de knop Nu registreren in de rechterbovenhoek van het programmascherm. sr_activatie_1
  • In het nieuwe venster dat wordt geopend, kopieert en plakt u uw licentiesleutel (we raden u aan uw sleutel te kopiëren en te plakken om typefouten te voorkomen) in het tekstveld. sr_activatie_2
  • Klik op de knop Nu registreren om de registratie te voltooien.

Eenmaal geregistreerd, kunt u met succes alle malware- en spyware-infecties op uw pc verwijderen.