Hoe kan ik volledig verwijderen van onnodige programma’s van mijn PC?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

PC Reviver kan u helpen met het verwijderen en verwijderen van onnodige programma’s vanaf uw pc met een paar eenvoudige klikken. Om aan de slag te gaan, klikt u op de tegel Onderhoud op het startscherm en vervolgens op de tegel Uninstall Manager . Wanneer u zich eenmaal in het Uninstall Manager-venster bevindt, blader dan door de lijst met programma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd, zoek de programma’s die u wilt verwijderen en klik op het pictogram Installatie ongedaan maken om het verwijderingsproces te starten. Volg de instructies op het scherm om de vereiste programma (‘s) met succes van je pc te verwijderen. Opmerking: u kunt een installatie ook repareren door op het reparatiepictogram te klikken.