Hoe kan ik opnieuw installeren Schijf Reviver op mijn computer?How do I reinstall Disk Reviver on my computer?

Het opnieuw installeren van Disk Reviver is heel eenvoudig. U kunt de nieuwste versie van Disk Reviver te downloaden en te installeren vanaf hier . Nadat u het bestand hebt gedownload, dubbelklikt u op het bestand en volgt u de instructies om Disk Reviver op uw computer te installeren. Als u Disk Reviver opnieuw op dezelfde computer installeert, raden we aan de momenteel geïnstalleerde versie van het programma te verwijderen voordat u de laatste versie download en installeert zoals hierboven wordt aangegeven. OPMERKING: Als er wijzigingen op uw computer zijn aangebracht of als u uw computer hebt vervangen, schrijft u dan naar support@reviversoft.com voor hulp bij de reactivering.