Hoe activeer ik of registreer Disk Reviver?How do I activate or register Disk Reviver?

Het activeren of registreren van uw exemplaar van Disk Reviver is eenvoudig! Dit is wat u moet doen:

• Start Disk Reviver op uw pc. Disk_start
  • Klik op de knop Nu registreren in de linkerbenedenhoek van het programmascherm. Disk_reg
  • In het nieuwe venster dat opent, kopieert en plakt u uw licentiesleutel (we raden aan om uw sleutel te kopiëren en te plakken om typefouten te voorkomen) in het tekstveld. Disk_act
  • Klik op de knop Nu activeren om de registratie te voltooien. Na registratie kunt u eventuele fouten op uw pc met succes oplossen.