Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten päästä tärkeät Windows-asetuksia ja ominaisuuksia tietokoneenHow to access important Windows Settings and Features of your computer

Napsauta tai napauta Käynnistä-painiketta työpöydällä ja valitse tai koskettamalla Settings charmia painiketta vasemmasta paneelista Käynnistä-valikko Reviver.

Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta