Opi skannata tietokoneesi haittaohjelmien avulla Security ReviverLearn how to scan your PC for malware using Security Reviver

Turvallisuus Reviver etsii tietokoneesta haittaohjelmien tartuntoja, kuten adware, malware, salasanan kaappaaja, rouge ohjelma, selain kaappaaja, seurantaohjelma, troijalainen, keskeinen metsuri, jne

• Aloita valitsemalla skannaustyyppi haluat suorittaa ja napsauta Käynnistä Tarkista nyt -painiketta aloittaa skannauksen.
  • sr_start_scan

• Haun aikana huomaat tietokoneesi on analysoitu. Milloin tahansa, voit keskeyttää skannauksen napsauttamalla Pysäytä Scan.
  • Kun skannaus on valmis, luettelo haittaohjelmatartuntoja havaittu tietokoneeseen näkyy tuloksissa, yksityiskohdat kuten haittaohjelmia nimi ja sen tiedoston polku tietokoneellesi. Oletuksena haittaohjelmatartuntoja valitaan poistettava. Poista ruutuun un-valitse infektioita, joita et halua puhdistaa tai poistaa. Huomaa, että tartunnat ole valittu tai jää taakse, voi vaikuttaa lopputulokseen puhdistus- ja yleistä tietokoneen terveydelle.
  • Vastaten jokaisen havaitun infektion, voit myös nähdä View Tietoja vaihtoehto, jonka voit klikata saada lisätietoja kunkin haittaohjelmia kohde. Tarkastella vaihtoehto tuo uuden ikkunan, joissa selvitetään jokaisen infektion löytyy että luokan sisällä. On kaksi vaihtoehtoa löytyy täältä: Lisätietoja ja sivuuttaa. Klikkaa Lisätietoja mahdollisuus saada lisää tietoja haittaohjelmia haittaohjelmien kirjastossa tai klikkaa Ohita mahdollisuus lisätä haittaohjelmatartuntoja ohituslistaan. Tämä jättää haittaohjelman myöhemmistä skannaa ja ei lueteltu haittaohjelmia, kunnes ne poistetaan listasta. Voit aina tarkistaa infektioita yksilöllisesti ennen niiden poistamista tietokoneesta.
  • Kun olet tehnyt Tuloksia tarkasteltaessa, klikkaa Puhdista kaikki -painiketta aloittaa poistamiseen infektiot, jolloin infektio vapaa, sileä ja vakaa tietokone. Huomaa, että turvallisuus reviver luo automaattisesti järjestelmän palautuspiste ennen saneerausmenettelyn ja sitten pysyvästi poistaa valitun haittaohjelmatartuntoja tietokoneesta.

Haittaohjelmat voivat aiheuttaa odottamattomia ja toivottuja toimintaa järjestelmässä, minkä vuoksi suosittelemme niiden puhdistamista ulos usein.