Miten luon aikataulu ajaa Security Reviver?How do I create a Schedule to run Security Reviver?

Säännöllinen haittaohjelmien puhdistus on erittäin suositeltavaa. Voit ajoittaa Security Reviver -ohjelman toimimaan mukavasti ilman käyttäjän toimia: vain kerran, joka päivä tai joka viikko. Tämä osoittautuu erittäin hyödylliseksi, koska me usein pyrimme unohtamaan tärkeiden ylläpitotehtävien suorittamisen. SR_schedule Skannausohjelman luominen:

• Napsauta Asetukset ja valitse Aikataulu- välilehti.
  • Voit luoda aikataulun valitsemalla aikataulun tyypin. Voit ajoittaa sen suoritettavaksi kerran, joka päivä tai joka viikko ennalta määritellyn ajan, päivämäärän ja päivän mukaan.
  • Valitse päivämäärä, kellonaika tai arkipäivä, aikataulutyypin mukaan.
  • Napsauta Käytä- painiketta.

Edellä mainitut vaiheet luo ohjelman aikataulun käynnistymään automaattisesti ja aloittaa tietokoneen haittaohjelmien haavoittuvuudelle määritetyssä ajassa / päivässä / päivässä. Aikataulun vaihtoehdot selitetään alla: Suorita kerran – Valitse tietyt tiedot ja kellonaika, kun haluat, että Security Reviver toimii automaattisesti. Tämä aikataulu toimii vain kerran. Joka päivä – Päivittäisen aikataulun mukaan sinun on määritettävä aika, jona haluat ohjelman toimivan automaattisesti. Joka viikko – Voit määrittää skannauksen määrittäen arkipäivät, joille haluat ohjelman suorittavan ohjelman automaattisesti. Älä aikatauluta – Jos haluat tarkistaa järjestelmäsi Malware-infektioille, voit valita, etkö aikatauluta järjestelmääsi automaattisesti.