Miten luon aikataulu ajaa Security Reviver?How do I create a Schedule to run Security Reviver?

Säännöllinen Malware puhdistus tulee erittäin suositeltavaa. Voit ajoittaa Security reviver ajaa sinulle sopii ilman käyttäjän toimia: vain kerran, joka päivä tai joka viikko. Tämä osoittautuu erittäin hyödyllinen, koska usein tahtoo unohtua suorittamaan olennaiset huoltotöistä. SR_schedule Miten luoda scan aikataulu:

• Klikkaa Asetukset ja valitse Aikataulu-välilehti.
  • Voit luoda aikataulun sinun täytyy valita tyypin aikataulusta. Voit ajoittaa sen kerran, joka päivä tai joka viikko ajastimella, päiväys ja päivä.
  • Valitse päivämäärä, kellonaika, tai viikonpäivän mukaan aikataulun tyyppiä.
  • Napsauta Käytä-painiketta.

Edellä vaiheet luo aikataulu ohjelma käynnistää itsensä automaattisesti ja aloittaa skannauksen PC haittaohjelmien tiettyyn aikaan / päivä / päivä. Aikatauluvalinnoista on selitetty alla: Run Once – Valitse tiedot ja aika, jolloin haluat Security reviver käynnistyy automaattisesti. Tämä aikataulu toimii vain kerran. Joka päivä – Päivittäiseen ajoitus on määritettävä aika, jolloin haluat ohjelman suorittaa automaattisesti. Joka viikko – Voit ajoittaa scan määritellään viikonpäivät, joina haluat ohjelman suorittaa ohjelman automaattisesti. Älä Aikataulu – Jos haluat manuaalisesti skannata järjestelmään Malware infektioita, voi joko jättää ajoittaa automaattisesti.