Miten pääsen Karanteeni osa Security Reviver?How do I access the Quarantine section of Security Reviver?

Karanteeni osa Security Reviver on silloin haittaohjelmatartuntoja poistetaan järjestelmästä tallennetaan tai karanteeniin. Älä huoli, ne tallennetaan turvalliseen paikkaan järjestelmään ja ovat muutettu muotoon. Näin ne ovat kelvottomiksi eivätkä pysty häiritsevät järjestelmän toimintaa. Välilehtien osat selitetään alla:

• Karanteeni List Tässä osiossa voit tarkastella tartuntoja, jotka puhdistettiin ja poistetaan järjestelmästä. Jotta puhdistaa haittaohjelmien tartuntojen järjestelmästä pysyvästi, voit klikata painiketta Poista. Kun teet tämän, tällaisten infektioiden ei löydy missä tahansa paikassa missä tahansa sellaisessa muodossa. Voit poistaa tartunnan saaneet kohteet karanteeniin luettelosta, napsauta Poista-painiketta. Ja palauttaa tartunnan kohteita takaisin järjestelmään, tarkista (valitse) kohteet luettelosta ja valitse Palauta. Palautettu haittaohjelmatartuntoja palautetaan alkuperäiseen paikkoihin järjestelmässä.
  • Ohita Listaa Jotkut havaitut haittaohjelmien varalta voidaan laittaa Ignore luettelosta. Nämä erät eivät merkitä infektioiden myöhemmissä skannaa kunnes poistettu luettelosta. Tätä varten voit klikata Ohita vaihtoehto kirjeenvaihtaja jokaisen havaitun tartunnan haluttu kohde tarkistuksen tulossivulla. Voit poistaa noteerattujen infektioiden luettelosta napsauttamalla Poista-painiketta.
  • Lokit skannaus hirret skannaa suoritetaan järjestelmän voimassa, jotta viitata tarvittaessa. Jokainen scan log tuo esiin täydelliset tiedot haittaohjelmien tartuntojen havaitut erityisen skannauksen. Täydelliset tiedot voi katsoa klikkaamalla View Log -painiketta. Tarkista tai valitse skannauksen lokit haluat poistaa, ja napsauta Poista-painiketta. Export Loki-painike auttaa viedä valitun skannaus lokit ja tallentaa ne XML-muodossa järjestelmään.