Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten estän Registry Reviver käynnissä aina kun käynnistän tietokoneeni?How do I prevent Registry Reviver from running every time I start my computer?

Jos haluat estää Registry Reviverin suorittamisen joka kerta, kun käynnistät tietokoneen, noudata seuraavia ohjeita:

  1. Avaa ”Registry Reviver”
  2. Napsauta Asetukset
  3. Valitse Yleiset
  4. Poista Suorita käynnistyksen yhteydessä -valintaruudun valinta

Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta