Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten estän Registry Reviver käynnissä aina kun käynnistän tietokoneeni?How do I prevent Registry Reviver from running every time I start my computer?

Jos haluat estää Registry Reviver suorittamisen aina, kun käynnistät tietokoneen, noudata annettuja ohjeita alla:

  1. Avaa ”Registry Reviver”
  2. Klikkaa Asetukset
  3. Valitse General
  4. Poistamalla Suorita Startup vaihtoehto

Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta