Kuinka uudelleen asentaa Privacy Reviver tietokoneelleni?How do I reinstall Privacy Reviver on my PC?

Jos sinulla on ongelmia Privacy Reviverin kanssa tai tarvitset vain uuden käynnistyksen, suosittelemme, että asennat ohjelman uudelleen tietokoneellesi.

VINKKI:

• Pidä tämä selainikkuna avoinna, kun olet suorittanut jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos olet juuttunut.
  • Kun asennat uuden Revision Revision-version, sinun on annettava Lisenssiavain uudestaan ​​uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että paikallistat käyttöoikeusavain ja että se on valmis aktivoimaan.

Kuinka poistaa tietosuoja uudelleen

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Aloita kontekstivalikko avaamalla hiiren kakkospainikkeella vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-kuvaketta. Valitse Ohjelmat ja toiminnot.
  • Valitse Privacy Reviver ja poista se napsauttamalla Poista asennus . Noudata kehotteita poistamalla vanhentunut Privacy Reviver -versio.

Kun olet poistanut vanhan version yksityisyydensuojan Reviver-versioista, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUDEN VERSION

Kuinka asentaa uusimman tietosuojatietoversiota

• Avaa tai suorita juuri ladannut Privacy Reviver -asennustiedoston ( PrivacyReviverSetup.exe ) uusi versio
  • Asenna uusi Revision Revision-versio noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita
  • Tuote käynnistyy automaattisesti ja suorittaa skannauksen. Skannauksen jälkeen napsauta Register Now -painiketta ja tämä tuo esiin uuden ikkunan, jossa sinun on liitettävä koko nimi, sähköpostiosoite ja lisenssin tiedot.
  • Kopioi lisenssiavain ja liitä se sitten tuotteen aktivointiikkunaan tekstikenttään ja varmista, että sisällytät koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun olet liittänyt, napsauta Aktivoi -painiketta aktivointiprosessin loppuun saattamiseksi.

Se siitä! Olet onnistuneesti asentanut ja ottanut käyttöön Privacy Reviverin tietokoneeseesi!