Kuinka lataan ja asennan Privacy Reviver?How do I download and install Privacy Reviver?

Privacy Reviver on erittäin helppo ladata ja asentaa.

• Napsauta tästä aloittaaksesi Privacy Reviverin lataamisen. Tämä tuo esiin selaimesi kehotuksen kysyä, haluatko ladata ja tallentaa tämän tiedoston. Vahvista, että haluat jatkaa.
  • Kun lataus on valmis, avaa ladattu tiedosto (PrivacyReviverSetup.exe) . Sinun pitäisi sitten vastaanottaa Windows-viesti, jossa kysytään, haluatko avata tämän tiedoston, vahvistaa asennuksen klikkaamalla Kyllä-painiketta.
  • Sinulla olisi nyt oltava Privacy Reviver -asennusohjelma käynnissä. Noudata näyttöön tulevia ohjeita loppuun Privacy Reviverin asennus.
  • Kun asennus on valmis, voit käynnistää ja käyttää Privacy Reviver -ohjelmistoa tietokoneellasi.