Miten katson Macin tila käyttämällä MacReviver?How do I look at my Mac’s status using MacReviver?

MacReviver-tilanäyttö tulee näkyviin, kun käynnistät sovelluksen. Tästä MacReviver näyttää Mac-tilastoja ja MacReviver-ominaisuuksia:

• Macin nimi
  • Mahdolliset tilat tallennetaan käytettäessä MacReviverin puhdistusapuohjelmia
  • Asennettujen sovellusten määrä, niiden koko ja kuinka monta käynnistää Mac-tietokoneesi
  • MacReviverin varkaudenesto-ominaisuuden tila
  • Macin akun tila ja nykyinen akun optimointiprofiili
  • Useat sisäänrakennetut vinkit ja temput, joita voidaan kierrättää läpi
  • Linkit ReviverSoft Facebook- ja Twitter-sivuille
  • MacReviverin lisenssitila

mr_status_home