Miten asentaa levy reviver tietokoneella?How do I reinstall Disk Reviver on my computer?

Levyn palauttajan asentaminen uudelleen on erittäin helppoa. Voit ladata ja asentaa Disk Reviverin uusimman version täältä . Kun olet ladannut tiedoston, kaksoisnapsauta tiedostoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita asentamalla Disk Reviver tietokoneellesi. Jos asennat uudelleen Disk Reviver -ohjelmaa samalle tietokoneelle, suosittelemme, että poistat asennetun ohjelmiston version ennen kuin olet ladannut ja asentanut uusimman version yllä esitetyn mukaisesti. HUOMAUTUS: Jos tietokoneessa on tapahtunut muutoksia tai jos tietokone on vaihdettu, ota yhteyttä tukeen support@reviversoft.com saadaksesi apua uudelleenaktivoinnissa.