Miten asentaa levy reviver tietokoneella?How do I reinstall Disk Reviver on my computer?

Disk Reviverin asentaminen uudelleen on erittäin helppoa. Voit ladata ja asentaa Disk Reviverin uusimman version täältä . Kun olet ladannut tiedoston, kaksoisnapsauta tiedostoa ja asenna Disk Reviver tietokoneellesi noudattamalla näkyviä ohjeita.

Jos asennat Disk Reviver -sovelluksen uudelleen samaan tietokoneeseen, suosittelemme, että poistat ohjelman asennetun version, ennen kuin lataat ja asennat uusimman version edellä esitetyllä tavalla.

HUOMAUTUS: Jos tietokoneessasi on tapahtunut muutoksia tai olet vaihtanut tietokoneen, kirjoita osoitteeseen support@reviversoft.com saadaksesi apua uudelleenaktivoinnissa.