Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Disk Reviver?How do I activate or register Disk Reviver?

Disk Reviverin kopion aktivointi tai rekisteröiminen on helppoa! Tässä on sinun tehtäväsi:

• Launch Disk Reviver tietokoneellasi. Disk_start
  • Napsauta ohjelmanäytön vasemmassa alakulmassa olevaa Register Now -painiketta. Disk_reg
  • Avautuvassa uudessa ikkunassa kopioi ja liitä lisenssiavain (suosittelemme kopioimista ja liittämistä avaimellasi kirjoittavien virheiden välttämiseksi) tekstikenttään. Disk_act
  • Lopeta rekisteröinti napsauttamalla Aktivoi nyt -painiketta. Kun olet rekisteröitynyt, voit onnistuneesti korjata tietokoneeseesi löytyneet virheet.