Olen juuri asentanut Battery Optimizer minun laptop. Miten sitä käytetään?I just installed Battery Optimizer on my laptop. How do I use it?

Voit optimoida kannettavan tietokoneen akun viisi helppoa vaihetta:

1. Valitse Suorita diagnostiikkaan
  2. Tarkastella tuloksia ja huomaa mahdollisuuden lisätä akun
  3. Klikkaa optimoida akun keston aloittaa optimoimalla
  4. Suorittamaan erilaisia ​​optimointeja tarjotaan; nipistää asetukset maksimaalisen voitto akun
  5. Klikkaa Suorita Optimoinnit Tallenna asetukset ja mahdollistaa optimointeja!