Hoe gebruik ik de Active Cleaning in Privacy Reviver?How do I use the Active Cleaning in Privacy Reviver?

Klik op het startscherm van Privacy Reviver op de knop “Aan” naast ” Actieve reiniging ” om de optie in te schakelen. Als u Actieve reiniging inschakelt, worden automatisch alle geselecteerde items verwijderd die op de pagina zijn gecontroleerd nadat uw browser is gesloten. Dit is vooral handig wanneer u regelmatig surft of gevoelige, vertrouwelijke websites gebruikt.