Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Öppna Nyare Office-filer i äldre versionerOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Här är situationen: Någon skickar en .DOCX eller Xlsx fil, som representerar de nyaste versionerna av Microsoft Word och Microsoft Excel. Du har en äldre version av Microsoft Office som du älskar. Kanske för att det har traditionella menyer i stället för band som Microsoft är så förtjust i dessa dagar. Kanske för att du investerat pengar i den gamla versionen då, och du do not feel like uppgradering. Eller, du kör Windows XP , som inte fungerar med nya Office ändå.

Oavsett, det verkar som om du är ute på tur: du kan inte öppna nyare filer med äldre Office. Höger? Fel. Det finns en valfri add-on för äldre versioner av Office som tillåter dig att konvertera och redigera nyare Office-filer. Hämta här . Innan du laddar ned den, vara säker på att du har uppdaterat din version av Office hela vägen genom Microsoft Update.

Det finns två fångster: Du kommer inte att kunna se vissa avancerade funktioner i dokumentet som bara förekommer i nyare Office, såsom pivottabeller, men omvandlaren gör det bästa man kan översätta sådana funktioner för användning i din version. Och även om du kan redigera filen, om du vill spara det igen, måste du spara den i det gamla formatet. Det finns fortfarande en anledning att vilja få den senaste versionen av Office, men under tiden, add-on gör att du inte behöver.
Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt