Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Dela filer mellan datorerShare Files Between PCs

Share Files Between PCs
Illustration: Gordon McAlpin

Om du har flera datorer i ditt hem, och du vill dela filer mellan dem, såsom dokument, bilder eller ens filmfiler, här är hur man gör det. Vi kommer att anta att alla dina datorer är på samma trådbundet eller trådlöst nätverk.

Om du har en tillräckligt stor hårddisk på den primära datorn i ditt hem, vanligtvis den stationära datorn, kan du enkelt dela det runt till alla som är på samma nätverk. Bara att gå till Start, sedan datorn. Högerklicka på den enhet som du vill dela och klicka på Egenskaper. Klicka på fliken Delning. Nätverks- och delningscenter och välj Slå på fil- och skrivardelning. Klicka tillbaka över till fönstret Egenskaper klickar Avancerad delning, och klicka sedan på Dela den här mappen kryssrutan. Du kan justera inställningarna såsom de användare som kan komma åt den, antalet samtidiga användare, och så vidare.

Observera att detta kommer att ge alla i huset tillgång till alla filer på den. Denna metod fungerar bättre om du har en sekundär enhet som är avsedd för att dela filer på nätet, snarare än den primära hårddisken där Windows ligger.
Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt