Är din webbläsare som kör långsamt?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Illustration: Gordon McAlpin

Webbläsare som kör långsamt? Alltför stora tillägg och plugin-program kan vara den skyldige. Och några av dessa tillägg till din webbläsare kan installeras utan din vetskap. Orelaterade applikationer såsom Java kommer ofta installera verktygsfält som en del av installationsprocessen. Endast genom att noggrant läsa och avmarkera kryssrutan standard kommer du att förhindra att detta händer, klicka dig vidare installationen snabbt kommer att ge din browser något du inte vill.

Även många andra program, till exempel Skype, vill lägga hjälpare apps till alla webbläsare på datorn när de installerar. Ibland du hellre vill hålla det enkelt och inte göra det.

Här är ett bra steg-för-steg guide för att ta bort extra skräp från din webbläsare under fem klick eller mindre. Ju mer strömlinjeformad och tillägg gratis webbläsaren, desto snabbare kommer det att köras med mindre skärmyta blockeras och mindre ofta kraschar också.

Firefox

För att inaktivera tillägg och plugin-program, klicka på den orangea Firefox bannern uppe till vänster. Klicka på Add-Ons för att gå till de tillägg chef. Klicka på fliken Tillägg. Klicka på någon av verktygsfält eller andra tillägg som anges och klicka på Inaktivera. Klicka sedan på fliken Plugins och inaktivera alla här som du inte vill ha längre. Stäng och starta om webbläsaren för en trevlig hastighetsökning.

Internet Explorer

För att avaktivera tillägg, klicka först på ikonen Gear i det övre högra hörnet. Klicka på Internet-alternativ. Klicka på fliken Program. Klicka på Hantera tilläggskomponenter. Klicka på varje verktygsfält och klicka på Inaktivera i den lägre rätten. Starta om Internet Explorer, och då bör du definitivt att märka en skillnad.

Google Chrome

Även Chrome tillåter inte många tillägg, till exempel verktygsfält, kan det fortfarande finnas plugin-program som du hellre skulle bli av. Klicka på ikonen Wrench i det övre högra hörnet. Klicka på Alternativ. Klicka på fliken Under huven,Innehållsinställningar. Bläddra ned till Plug-Ins och klicka på Inaktivera Individuell Plug-Ins länk. Klicka på Inaktivera bredvid varje plugin du vill inaktiverad. Starta om Chrome och du har en snabbare webbupplevelse.

Rekommenderas av ReviverSoft

Registry Reviver kommer att hitta och åtgärda problem, och återställa optimal datorns prestanda snabbt, enkelt och säkert.

ladda ner nu

Att ha
Datorproblem?

Ta en gratis
Windows-registret scan
att hitta fel som kan
orsaka datorproblem.


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt