Allt du behöver veta om Google Plus OneAll You Need to Know About Google Plus One

Google Plus One (+1) är något nytt från Googles kärn sökmotor verksamhet. Det är typ av Facebook-esque i att den påminner mig en hel del av Facebooks “Like”-knappen (som i en i slutet av denna artikel). Du ser Google +1 knappar över hela Internet och i varje sökmotor resultat i Google (efter att du har valt). När du klickar på den, kommer det att föra dessa objekt närmare toppen för relevanta sökresultat för dig och alla andra. Människor som tittar på din profil i Google (som du skapar när du registrerar dig för en Google-tjänst) kommer också att se de objekt som du har klickat en på. När någon i din kompislista Googles något som du träffat en på, kommer de ser det på det sättet. Det är ett sätt för alla att dela sitt favoritinnehåll med varandra lätt, och kör meningsfullt innehåll högre i Google.

Eftersom tidigare insatser på sociala medier inte precis har fungerat för Google (någon som minns Google Buzz? Nej?), Är detta ett sätt för dem att rikta en del av att Facebook publik utan att förirra sig långt från vad Google gör bäst, vilket är att låta människor Google grejer.

Hittills Google Plus One (+1) är snyggt, men inte har en hel del funktionalitet. Precis som Facebooks “Like”-funktionen har expanderat i användbarhet kraftigt, förväntar Google Plus One (+1) för att aktivera ytterligare funktioner i Google med tiden.

Vad jag skulle vilja se är möjligheten att ett eget dokument i Google Dokument och automatiskt dela den doc med alla, i färre klick än det tar nu. Eller en en av dina låtar i Googles Music moln app, och ha det rekommenderar automatiskt det spåret till andra eller till och med dela en förhandsvisning av det med dem. Eller vad sägs om att sätta en en knapp bredvid varje bokmärke i Google Chrome, för att göra det enkelt att dela bokmärken med dina vänner, som den webbplatsen Läcker brukade göra?

Du kommer att märka att det finns nu en Google Plus One (+1) på vår hemsida . Det är det i det nedre högra hörnet. Klicka på den och dela din ReviverSoft kär i alla!

Psst … här är ReviverSoft hem på Google Plus: https://plus.google.com/106423412527993444800

Rekommenderas av ReviverSoft

Registry Reviver kommer att hitta och åtgärda problem, och återställa optimal datorns prestanda snabbt, enkelt och säkert.

ladda ner nu

Att ha
Datorproblem?

Ta en gratis
Windows-registret scan
att hitta fel som kan
orsaka datorproblem.


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt