Är du fortfarande använder Windows XP? Läs våra UndersökningsresultatAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Först och främst, tack till alla för era svar på vårt senaste blogginlägg om huruvida du fortfarande använder Windows XP. Vi hade över 30 svar och vi har sammanfattat resultaten nedan:

Av de alla svaren, från de personer som nämns som operativsystem de använde:

18 sa att de var med Windows XP fortfarande.

3 sa att de var med Windows Vista.

3 sa att de var att använda Windows 7.

Så 75% av personer som svarat på det operativsystem de använde sade att de använder Windows XP. Vi finner detta ganska förvånande, men när man tittar på orsakerna till varför det är vettigt. De flesta som svarade sade att de skulle vilja uppgradera till Windows 7, men de har inte gjort det på grund av att kostnaden för att köpa programvaran är för dyra och de skulle hellre vänta tills de får en ny dator och få Windows 7 med det. Några personer nämnde att om det inte är trasigt, varför laga det! Det finns goda skäl och vi förstår var du kommer från, med priset på datorer blir billigare och billigare det är mer förnuftigt att uppgradera hela datorn än att uppgradera ditt operativsystem.

Vi beslutade att göra en del forskning om de besökare som kommer till vår webbplats och vilka operativsystem de använder. Vi tog data som samlas in anonymt från Google Analytics och resultaten var ganska intressant. Nedan finns en tabell över andelen ut totala besökare som använder var och en av de tre senaste operativsystem på en månad:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Som ni kan se Windows XP dominerar majoriteten trafiken till vår hemsida men andelen krymper varje månad. Det ser också ut som minskningen av mängden användare som kör Windows XP är på grund av ökningen av användare av Windows 7. Nedan finns en annan tabell som visar den procentuella förändringen för den mängd människor som använder varje operativsystem under 5 månader:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Som ni kan se här mängden Windows 7-användare har nästan fördubblats visar att människor antar den nya versionen av Windows på en ganska snabb takt. Windows 7 släpptes i oktober, kommer det att bli intressant att se hur många procent av vår trafik kommer från Windows 7-användare på 1 års jubileum …. måste du hålla ögonen öppna för det.

De människor som sitter fast med Windows XP för närvarande tills de uppgraderar du försöka skanna din dator efter fel med Registry Reviver . Om du gör det kan hitta orsaken till ett antal problem som resulterar i dålig datorns prestanda och kraschar

När vinnaren av tävlingen, vi är glada att meddela att vinnaren av fri licens för en ReviverSoft valfri produkt är författare till kommentaren 21, som går under namnet David. Grattis David och vi kommer att vara i kontakt att tilldela dig din vinst!

När det gäller resten av er, vill vi ge dig ytterligare en möjlighet att vinna en gratis licens av ReviverSoft programvara. Helt enkelt berätta för oss i kommentarerna i detta inlägg vilka typer av tips som du skulle vilja se i kommande inlägg från oss. Vi vill se till att vi alltid ge dig användbar information och att göra det vi vill gärna hit din feedback!

Tack för ditt bidrag alla!

Den ReviverSoft Team

Rekommenderas av ReviverSoft

Registry Reviver kommer att hitta och åtgärda problem, och återställa optimal datorns prestanda snabbt, enkelt och säkert.

ladda ner nu
 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.

Att ha
Datorproblem?

Ta en gratis
Windows-registret scan
att hitta fel som kan
orsaka datorproblem.


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt