Optimera bärbar batteritid med Battery OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

Teamet på ReviverSoft är mycket glada att tillkännage lanseringen av en helt ny produkt som heter Battery Optimizer .

Battery Optimizer är ett helt nytt program som är utformat för att hjälpa laptop ägare att optimera bärbar batteritid genom att erbjuda feedback på vad laptop har en användare kan inaktivera och hur mycket extra batteritid kan vinnas genom att göra så.

Dessa dagar så många människor väljer en bärbar dator över en stationär på grund av rörlighet och frihet som kan uppnås med en bärbar dator. Borta är de dagar då bärbara datorer är betydligt powered jämfört med stationära datorer. Men oavsett hur kraftfull din bärbara dator är, det är bara bra när batteriet räcker! Battery Optimizer är här för att hjälpa! Nedan listar vi några av de coola funktioner.

Få mer batteritid!

Ditt första steg är att köra ett batteri diagnostik. Under den diagnostiska Battery Optimizer analyserar alla enheter som du laptop har som har en effekt på batteriförbrukningen och avgör hur mycket makt de konsumerar. Denna process kan ta mellan ett par till tiotals minuter beroende på hur många enheter som din bärbara dator har.

Efter att ha kört ett diagnostiskt du presenteras med din beräknade batteritid med dina aktuella inställningar och du visas också dina potentiella batteritid om du skall fylla i alla optimeringar som Battery Optimizer rekommenderar.

Din potentiella vinsten i batteritiden beror på vilken hårdvara du har installerad på din bärbara dator och hur väl optimerade inställningar för maskinvaran är. Till exempel, om du har WiFi, Bluetooth, infraröd och en plugg i musen på din bärbara dator och du har dem alla påslagna då din potentiella vinsten i batteritid kan sluta stor.

När du har kört den diagnostiska och sett resultaten kan du klicka på “Optimera batteritiden”. Detta kommer att ta dig till en skärm där du kommer att visas alla enheter som påverkar din bärbara dator batteritid och du kommer att få veta hur mycket tid du kan spara på batteritiden genom att vrida varje enskild enhet av. Detta kan komma väl till nytta. Säg att du är i biblioteket och du försöker att avsluta dina papper när du är på en rulle, men batteriet är på väg att dö! Enkelt! Öppna Battery Optimizer och du kan se att du kan få en extra 15 minuter genom att vrida på WiFi och extra 10 minuter med att inaktivera Bluetooth, men du behöver internet för att hålla forska ditt arbete så att du vet att vända på dig Bluetooth är det bästa valet för att få det lite extra av livet av din laptop.

Övervaka Du Batterianvändning:

Battery Optimizer visar inte bara du sätt att optimera batteritiden för längsta livslängd, det ger dig också möjlighet att övervaka din batterianvändning över tiden.

Skärmen ovan är Battery Optimizer unika övervakningsfunktionen. Den röda linjen visar batteriförbrukningen i Milli-watt med tiden och den grå linjen visar du din laptop batteri laddas så småningom ur. Detta är mycket användbart om du precis har börjat börjat köra ett program eller just har justerat vissa inställningar på din dator och du vill se hur de påverkar din batterianvändning.

Skapa en profil:

En av de mest användbara funktionerna i Battery Optimizer är profilerna funktionen. Vi förstår att du vill använda din dator på olika sätt i olika situationer. Till exempel, på en buss som du inte bryr dig om internet eller bluetooth eller en plugg i musen så att du kan skapa en “Riding The Bus” profil som automatiskt stänger av alla funktioner du inte behöver. Å andra sidan, när du har din dator hemma, inkopplad på ditt skrivbord som du kanske vill ha allt aktiverat så att du kan skapa en profil för det.

Konfigurera varningar:

En annan bra funktion i Battery Optimizer är tha förmåga att upprätta varningar batterianvändning. Du kan antingen få ett meddelande när batteritiden sjunker under en egen bestämd mängd minuter eller när du batterianvändning ökar med en viss procent. Detta är mycket användbart för människor som vill anpassa de varningar de får om sin batterianvändning i stället för att bara få en varning när du batteriet håller på att dö.

Jo vi hoppas att du gillar Battery Optimizer! Det en revolutionerande ny produkt som är en första i sitt slag och vi ser fram emot att höra vad du tycker om det!

Nedladdning Battery Optimizer Här

Rekommenderas av ReviverSoft

Registry Reviver kommer att hitta och åtgärda problem, och återställa optimal datorns prestanda snabbt, enkelt och säkert.

ladda ner nu

Att ha
Datorproblem?

Ta en gratis
Windows-registret scan
att hitta fel som kan
orsaka datorproblem.


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt