testimonial

Cieszą nas informacje zwrotne od naszych klientów i społeczności! Oto wielki razie otrzymaliśmy, uważają nas zaszczycony. Jeśli chcesz przesłać informację zwrotną z własnych co można tutaj

  • Opinie ekspertów
  • Opinie klientów

Opinie ekspertów

To menu Start chciałbym używać na tablecie. To nie lepiej integracji obu środowisk niż Microsoft nigdy nawet nie próbował.

PC World, August 2013

Moc w menu Start jest z powrotem w rękach Menu Start z Reviver.

Tom's Guide, July 2013

Benchmark PC jest darmowy i bardzo proste narzędzie, które sprawdza wydajność komputera. Gdy program zakończył sprawdzanie naszego komputera to przekierowywane nas na miejscu ReviverSoft pomocnych zalecenia dotyczące poprawy stanu naszego komputera

Komputerswiat.pl, June 2013

... Jeśli chcesz menu Start, to jest najlepsze, jakie widziałem.

Tech Advisor, June 2013

... Odkryłem Start Menu Reviver ReviverSoft i był od razu pod wrażeniem naprawdę wyjątkowym podejściem! A w rzeczywistości, Menu Start Reviver jest taki wielki melding starych i nowych interfejsów użytkownika, że ​​jeśli Microsoft włożył coś takiego w Windows 8 od uzyskania go na pewno by się uratować wiele smutku.

Tech Republic, June 2013

Nasz ukłon idzie do Menu Start Reviver. Ta nowa aplikacja zarządza bezpiecznik wsparcie dla tradycyjnych komputerów stacjonarnych i nowych urządzeń z ekranem dotykowym do jednego interfejsu przy minimalnym bólu.

Digital Trends, May 2013

Trudno myśleć o funkcji z menu po lewej, ale udaje mu się ściągnąć ją bez poczucia, że ​​jest bałagan. Z tych powodów i więcej, robi mój kciuk w górę.

C|Net, May 2013

ReviverSoft produkty są jednymi z najlepszych, jakie testowane. Naprawiono liczne błędy i przywrócić wysoką wydajność naszych komputerów testowych.

Software.com, June 2012

Menu Start ... Reviver jest najlepszy darmowy oferta na rynku dzisiaj.

Laptop, May 2013

Driver Reviver jest aktualizacja sterownika pakiet oprogramowania najwyższej klasy z zestawem narzędzi do utrzymania działania na optymalnym poziomie wydajności komputera.

Laptop Magazine, February 2012

Rejestr Reviver znaleziono kilka błędnych wpisów niż inne czyszczenia rejestru, i znacznie szybciej, też. Nasi eksperci zgadzają się, że jest to bardzo dobry produkt.

PCTechGuide.com, March 2012

PC World nazwać recenzentów Battery Optimizer ReviverSoft jako jednego z ich ulubionych plików z lipca 2010 roku! i powiedział: .. to (ReviverSoft w Battery Optimizer) rzeczywiście zoptymalizować laptopa poprawić żywotność baterii.

PC World, July 2010

Nie znajdziesz lepszego oprogramowania do czyszczenia rejestru na rynku. Jest łatwe w użyciu i umożliwia prosty proces czyszczenia.

TopTenReviews, January 2012
© 2016 Corel Corporation lub jej spółki zależne. Wszelkie prawa zastrzeżone. ReviverSoft stanowi obecnie część Corel Corporation.
śledź nas