Fem grunner til ikke å kjøpe en ny PCFive Reasons Not to Buy a New PC

Vi kjørte nylig en avstemning på Facebook : Hva var det siste PC-relaterte kjøp du gjorde? En full 24% av respondentene sa at de kjøpte en hel ny stasjonær eller bærbar PC. Her er fem grunner til at du kanskje ønsker å vente på den nye PC-kjøpet for en stund.

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Din nåværende PC kan kjøre bedre … hvis du lar den

Hvorfor får en ny PC i det hele tatt, hvis du kan optimalisere din gamle? Sjekk ut vår liste over ni trinn for å gjøre PCen kjører som ny. Spesielt kontrollerende hvilke programmer som kjøres ved oppstart, defragmentere harddisken din, og avinstallere unødvendige programmer er tre store måter å holde din eksisterende PC går mye lenger.

Innvendig rengjøring av din eksisterende PC ved hjelp av trykkluft kan føre til reduserte temperaturer og mye lengre levetid. Og trykkluft beholdere er mye rimeligere enn nye PCer!

Tumbling kostnadene for solid state-disker

Solid State- disker blir brukt til lagring, akkurat som harddisker, bortsett fra de lagrer innhold på chips i stedet for metall plater. Dette har den fordel av mye høyere hastigheter og større pålitelighet. Ulempen er at solid state-disker koster mye mer enn harddisker for samme mengde plass. Dette er i endring, men som de siste solid state-disker er bare ca $ 1,20 til $ 1,70 per gigabyte, omtrent ti ganger mer enn harddisker. Forskjellen pleide å være langt større.

En SSD er et flott sted å sette et operativsystem Windows, og etterlater en større harddisk for lagring og backup. På den måten vil du få hastigheten til en SSD når Windows trenger det, men jo større plass av en tradisjonell harddisk for videofiler og slikt. I stedet for å få en helt ny maskin, kan en SSD være det du trenger.

Den forestående lanseringen av Windows 8

Hvis du kjøper en ny PC nå, vil den komme med Windows 7. Det er ikke engang en gratis oppgradering tilbud til Windows 8 ennå. Hvorfor ikke vente til senere i år, og plukke opp en PC som kommer med det aller nyeste Windows OS, i stedet for å betale hundrevis som et separat kjøp? Det er ikke som kostnadene for Windows er bygget inn i prisen på maskinen, som produsenter betale Microsoft mye mindre per eksemplar av Windows enn deg eller meg

Også PCer kjøpt med Windows 8 i slutten av 2012 er mer sannsynlig å være optimalisert spesielt for å jobbe med det. Du vet aldri om en PC kjøpt nå vil selv håndtere Windows 8 skal, som de siste anbefalte systemspesifikasjoner ikke er publisert.

Ny Wi-Fi-standarden rundt hjørnet

Bærbare PC-er kjøpt nå vil støtte Wireless-N-standarden. Det er raskt, men hvis du har en leilighet full av Wi-Fi-enheter, i et leilighetskompleks full av Wi-Fi-enheter, du kommer til å oppleve tilkobling, lag og overføre saker. Den nyeste AC standard ikke bare bruker 5 GHz-båndet, vekk fra typiske trådløst, det har også langt større mulighet for streaming av store filer samtidig. Du vil begynne å se enheter med Wireless-AC bygget i meget snart.

Det kommer av Ivy Bridge

Ivy Bridge er en nyere Intel-arkitektur som er akkurat begynt å rulle ut i 2012. Det lover tosifret økning i CPU-ytelsen, og enda viktigere, opp til 50% forbedring i grafikk. Bærbare datamaskiner med integrert Intel-grafikk har historisk ikke vært i stand til å holde tritt i grafisk avdeling. Det er alt i endring senere i 2012. Hvis du vil ha en maskin som kan holde opp, kan det være lurt å vente til Intel ruller ut Ivy Bridge.

Bunnlinjen

Alle de ovennevnte betyr at vi er i form av en overgangsperiode for PCer. Alt forandrer seg i svært nær fremtid, så mens du venter på støvet til å bosette seg, få mer ut av eksisterende datamaskin og sette av at oppgraderingen. At filosofi er egentlig det vi i ReviverSoft er alle om.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
 • Anonym

  Hi,Thanks for sharing such a nice & helpful tips.Keep posting nice article like this.

 • Anonym

  Great article. Thanks for the heads up as I was planning to upgrade my 3 year old laptop. Guess I can wait a little bit longer :)

 • Hi Anonymous,
  So glad we’ve helped you put off that upgrade. Our goal is to help you maintain, optimize and revive the PC you already have!

  ReviverSoft

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt