Top Fem grunner til at Windows 7 er bedre enn VistaTop Five Reasons Why Windows 7 is better than Vista

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Ifølge disse operativsystemet statistikk , Windows 7 er verdens mest populære operativsystem, og overtok Windows XP i august 2011. Siden da har sin ledelse vokst, og det er nå drevet av 48,7% av brukerne.

Windows 7 forgjenger, Windows Vista, aldri steg over 18,6% av markedet, sitt høydepunkt i oktober 2009, og har nå kun 4,5%, mens Windows XP har falt til 30%.

La oss ta et minutt å analysere hvorfor Windows Vista ikke klarte å ta kontroll fra Windows XP, og hvorfor Windows 7 klarte samme bragd, bare 22 måneder senere.

Hvorfor Windows Vista Mislyktes

1. PCer var ikke klar.
Windows Vista ble tenkt som en bredbånd-ready Windows operativsystem med avansert grafikk og sikkerhet … et kvantesprang fra Windows XP. Eneste problemet var, i 2007, PC-er var ikke kraftig nok til å håndtere det. Mange PC-er leveres med Vista som bare ikke kunne håndtere programvaren. Mangel på RAM og skjermkort gjort treghet et stort problem, hvor XP fortsatt gikk fort.

2. Mange krasj bugs.
Tidlige versjoner av Vista ble pepret med tekniske problemer og krasjer . Nedgradering fra Vista tilbake til XP var et veldig populært trekk (som jeg gjorde). Fikser ikke kom ut for noen av disse feilene i noen tid.

3. XP var for fastlåst.
I januar 2007, da Windows Vista kom ut, hadde Windows XP en massiv 76% brukergruppe. Det var langt, det mest populære operativsystemet opp til den tiden. Breaking folk som vane var et uoverstigelig problem. Annet enn bestemte spill som krever “Games for Windows” grensesnittet til stede bare i Vista, det var ingen overbevisende grunn til å oppgradere.

4. Drivere fungerte ikke.
Min mor svigermor hadde en alt-i-ett Epson-skriver som fulgte med PC henne når hun oppgradert fra XP til Vista. Ett problem: Epson ikke bry å skrive en Vista -driveren , og XP sjåføren nektet å arbeide. Hennes skriver ble et veldig stort, veldig dyrt, veldig tung doorstop.

5. User Account Control.
User Account Control er popup som vises i nyere Windows operativsystemer, når du utfører en funksjon som endrer PC på en betydelig måte. UAC var ikke i XP, og innføring av hyppige popups, men viktig av sikkerhetsmessige årsaker, økt nivå av ergrelse i ekstrem grad.

Et eksempel på en Blue Screen of Death, mye mer vanlig i Vista enn 7.

Hvorfor Windows 7 Etterfølger

1. PCer kom langt i 22 måneder.
Prisen på minne (RAM) og masselagring (harddisker) falt mellom januar 2007 og oktober 2009 (og fortsetter å falle). For første gang kunne folk ha råd til maskiner som stod en sjanse til å kjøre en grafikkintensive operativsystem som Windows 7. Også en mye høyere andel av brukerne hadde bredbånd Internett, og ved høyere hastigheter.

2. Windows 7 var stabil.
Selv krasjer, lock-ups og blå skjerm of Death (BSODs) var vanlig i de tidlige dager av Vista, ingen slike problemer plaget flertallet av Windows 7-brukere. Plus, det startet opp mye raskere, noe som var en stor selger punkt.

3. Windows XP ble løsne sitt grep.
Innen oktober 2009 hadde Windows XP bruk falt til 63%, mot 18% for Vista. Tiden var inne for en ny OS til å ta over, og det skjedde svært raskt. I januar 2010, Windows 7 hadde 11%. I juli, 21%. I januar 2011 31%. Tallene holdt stigende for Windows 7 og holdt slippe for hver annen versjon av Windows, endelig. Det er en god innsats som Microsoft var lettet over at de ikke må stole på en brukerbase som fortsatt drev en drifts 2001 system.

4. Produsenter fikk sjåføren utstede høyre.
Ved å få Windows 7 i hendene på bedrifter raskere, var de i stand til å gjøre drivere tilgjengelig på dag 1. Og de fleste drivere er skrevet for Vista gjennomført over, også.

5. User Account Control ble ringt tilbake.
Standarden UAC innstillingen på Windows 7 ble ringt ned et hakk. Ikke lenger vil skjermen grå ut, og en rask stopper deg i dine spor enn hver lille ting: bare viktige ting.

Det er mange flere grunner til at Windows 7 er bedre enn Vista, rett fra markedsføring, til Quick Launch oppgavelinjen for å innebygde platebrenning , til utbredt bedrifts adopsjon, og så videre. Med Windows 8 i horisonten, gjenstår det å se om Microsoft har en hit på sine hender, eller bare et dyrt fiasko.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt