Åpne Nyere Office-filer i eldre versjonerOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Her er situasjonen: Noen sender deg en DOCX eller XLSX-fil, som representerer de nyeste versjonene av Microsoft Word og Microsoft Excel… Du har en eldre versjon av Microsoft Office som du elsker. Kanskje fordi den har tradisjonelle menyer snarere enn båndet at Microsoft er så glad i disse dager. Kanskje fordi du investert pengene i den gamle versjonen tilbake da, og du ikke føler for oppgradering. Eller, du kjører Windows XP , noe som ikke fungerer med nye Office uansett.

Uansett, det virker som du er ute av lykken, du kan ikke åpne de nyere filer med eldre Office. Høyre? Galt. Det er en valgfri add-on for eldre versjoner av Office som lar deg konvertere og redigere nyere Office-filer. Få det her . Før du laster den ned, sørg for at du har oppdatert versjon av Office hele veien gjennom Microsoft Update.

Det er to fangster: Du vil ikke være i stand til å se visse avanserte funksjoner i dokumentet som er bare til stede i nyere Office, som pivot tabeller, selv om konverteren gjør det beste den kan oversette slike funksjoner for bruk i din versjon. Og selv om du kan redigere filen, hvis du ønsker å lagre den på nytt, må du lagre det i det gamle formatet. Det er fortsatt en grunn til å ønske å få den nyeste versjonen av Office, men i mellomtiden, add-on sikrer at du ikke må.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt