Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Åpne Nyere Office-filer i eldre versjonerOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Her er situasjonen: noen sender deg en DOCX eller XLSX fil, som representerer de nyeste versjonene av Microsoft Word og Microsoft Excel. Du har en eldre versjon av Microsoft Office som du elsker. Kanskje fordi den har tradisjonelle menyer i stedet for båndet at Microsoft er så glad i disse dager. Kanskje fordi du investert pengene i den gamle versjonen tilbake da, og du ikke har lyst til å oppgradere. Eller, du kjører Windows XP , som ikke fungerer med nye Office uansett.

Uansett, det virker som du er ute av lykken, du kan ikke åpne de nyere filene med de eldre Office. Ikke sant? Feil. Det er en valgfri add-on for eldre versjoner av Office som lar deg konvertere og redigere nyere Office-filer. Få det her . Før du laster den ned, sørg for at du har oppdatert versjon av Office hele veien gjennom Microsoft Update.

Det er to fangster: Du vil ikke være i stand til å se visse avanserte funksjoner i dokumentet som bare er til stede i nyere kontor, for eksempel pivottabeller, selv om konverteren gjør det beste den kan oversette slike funksjoner for bruk i din versjon. Og selv om du kan redigere filen, hvis du ønsker å lagre den på nytt, må du lagre den i det gamle formatet. Det er fortsatt en grunn til å ønske å få den nyeste versjonen av Office, men i mellomtiden, tilleggs sikrer at du ikke må.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt