Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Åpne en PDFOpen a PDF

Open a PDF
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Så hva er en PDF, likevel? Det står for Portable Document Format, og er en type fil som er ment å leses i sin opprinnelige formatet på en hvilken som helst datamaskin eller enhet, hvor som helst. Oppfunnet av Adobe Systems, PDF-filer er ganske mye universell standard-filer, spesielt for dokumenter med grafikk og spesiell formatering.

Åpne en PDF til visningen krever spesiell programvare. De fleste brukere går for Adobe Reader , som det er gratis. Mange mennesker vil lese PDF-filer direkte i nettleseren, og Adobe tilbyr også en gratis plug-in for alle nettlesere som tillater dem å gjøre det. Nedlasting av frittstående Reader app vil automatisk sette plug-in i alle nettlesere du har installert, eller du kan installere plug-in manuelt ved å gå til nettleserens plug-in side.

Nå sier du vil opprette eller redigere PDF-filer, eller konvertere et annet format til PDF. Du kan kjøpe Adobes kommersiell programvare, Adobe Acrobat, men som koster hundrevis av dollar. En mye rimeligere alternativ kommer fra våre venner på Nitro. Nitro Pro 7 er mindre enn halvparten av prisen av Acrobat. Det finnes også en gratis versjon kalt Primo PDF som inneholder noen lys redigering og konvertering til PDF.

Så langt som andre gratis PDF skapere, jeg liker PDF995 , selv om det har noen popup-annonser når du bruker programvare; det fungerer veldig bra for å kombinere og konvertere filer til PDF. Du kan selv gjøre små endringer til eksisterende PDF-filer.

Hvis du bruker Microsoft Office 2007, kan du installere dette tillegget for å skrive ut til PDF. Dette er en praktisk måte å slå et Word-dokument til noe som vil kunne leses på forskjellige maskiner. Office 2010 og senere har denne funksjonaliteten innebygget.

For de fleste av oss, men å lese PDF-filer er nok, og for det, vil gratisprogrammet Adobe Reader fungere fint.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt