Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Brenne en CD eller DVDBurn a CD or DVD

Mange biler har innebygd CD-spiller som kan lese MP3-plater. Ofte vil DVD-spilleren er koblet til TV-en din lese bilder eller filmfiler fra en tom DVD. Eller noen ganger du ønsker å faktisk lage en DVD, komplett med menyer, som spiller innhold når du setter den i en stasjon.

For å gjøre alt dette, må du brenne en plate, som er en semi-skremmende måte å si at du ønsker å kopiere innholdet til platen og ferdigstille den.

Før Windows 7, dette krevde spesiell programvare, men Windows 7 har denne funksjonen innebygget. Vi dekker den enkle Windows 7 veien først, deretter noen gratis programvare som vil gjøre triks på tidligere versjoner av Windows.

Windows 7

Windows 7 har en grunnleggende CD / DVD-brenning funksjonalitet innebygd i. Du er nødt til å ha rett diskstasjonen, though. Se på forsiden av stasjonen, og det vil vanligvis fortelle deg hvilke formater den støtter. CD-R og DVD-R kan bare brennes på en gang, og da platen er fast på den måten. En CD-RW eller DVD-RW kan skrives til flere ganger. Og til slutt, har en DVD-DL to lag og en hel masse mer plass til data enn en vanlig DVD.

Burn a CD or DVD

Hvis stasjonen ikke kan skrive i det hele tatt, vil det si “Reader” på den, og i så fall, er du ute av lykken.

Nå, bare sette i riktig tom CD eller DVD og kopiere over alt innholdet som du ønsker å ligge på th plate. Windows vil automatisk brenne innholdet til platen og ferdigstille den.

Noen ganger vil du lage en ISO fra en DVD authoring program komplett med menyer og så videre. (Vi liker DVD Styler .) Eller noen programvare (for eksempel et nytt operativsystem) kommer i .ISO format og må brennes på en plate og deretter startet opp fra å være nyttig. I så fall drar du bare .ISO til platen og Windows vil håndtere resten.

Windows XP og Vista

ImgBurn er gullstandarden hvis du ikke har Windows 7 (og selv om du gjør – det er mye mer fullverdig enn den innebygde Windows 7-funksjonen.) Det fungerer også for å brenne Blu-ray -plater, hvis du har fikk en fancy Blu-Ray-brenner stasjonen. (Og de blir mer og mer vanlig.)

Brukergrensesnittet i ImgBurn er litt mye tekst, men se etter det store ikonet med en mappe, en pil, og en plate. Det er egentlig alt du trenger. Ikke glem at hvis du ønsker å lage en komplett DVD inkludert menyer, bruke en app som DVD Styler, og deretter bruke ImgBurn til å lage platen fra den resulterende filen.

Nå er du brenner plater med letthet! Eventuelle spørsmål om dette noen ganger-vanskelige tema? Spør i kommentarfeltet eller på vår Facebook-side . Lykke til!
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt