Brenne en CD eller DVDBurn a CD or DVD

Mange biler har innebygd CD-spiller som kan lese MP3-plater. Ofte vil DVD-spiller koblet til TV-en lese bilder eller filmfiler fra en tom DVD. Eller noen ganger du har lyst til å faktisk lage en DVD, komplett med menyer, som spiller innhold når du putter den i en stasjon.

For å gjøre alt dette, må du brenne en plate, som er en semi-skremmende måte å si at du ønsker å kopiere innholdet til platen og ferdigstille den.

Før Windows 7, dette krevde spesiell programvare, men Windows 7 har denne funksjonen innebygd i. Vi dekker den enkle Windows 7 veien først, deretter noen gratis programvare som vil gjøre triks på tidligere versjoner av Windows.

Windows 7

Windows 7 har en grunnleggende CD / DVD-brenning funksjonalitet innebygd i. Du må ha den rette stasjonen, skjønt. Se på forsiden av stasjonen, og det vil som regel fortelle deg hvilke formater den støtter. CD-R og DVD-R kan bare brennes til en gang, og da platen er fast på den måten. En CD-RW eller DVD-RW kan skrives til flere ganger. Og til slutt, har en DVD-DL to lag og en hel masse mer plass til data enn en vanlig DVD.

Burn a CD or DVD

Hvis stasjonen ikke kan skrive i det hele tatt, det vil si “Reader” på den, og i så fall, er du ute av lykken.

Nå, bare putte i den aktuelle tom CD eller DVD og kopiere over alt innholdet som du ønsker å ligge på th plate. Windows vil automatisk brenne innholdet til platen og ferdigstille den.

Noen ganger vil du opprette en. ISO fra en DVD authoring program komplett med menyer og så videre. (Vi liker DVD Styler .) Eller noe programvare (for eksempel et nytt operativsystem) kommer i. ISO-format, og må brennes til en plate og deretter startet opp fra å være nyttig. I så fall, bare dra. ISO til platen og Windows vil håndtere resten.

Windows XP og Vista

ImgBurn er gullstandarden hvis du ikke har Windows 7 (og selv om du gjør – det er mye mer fullverdig enn den innebygde Windows 7-funksjonen.) Det fungerer selv for å brenne Blu-Ray -plater, hvis du har fikk en fancy Blu-Ray brenner stasjonen. (Og de som blir mer og mer vanlig.)

Brukergrensesnittet i ImgBurn er litt mye tekst, men se etter det store ikonet med en mappe, en pil, og en plate. Det er egentlig alt du trenger. Ikke glem at hvis du ønsker å lage en komplett DVD med menyer, bruke en app som DVD Styler, deretter bruke ImgBurn å lage platen fra den resulterende filen.

Nå er du brenner plater med letthet! Eventuelle spørsmål om dette noen ganger-vanskelige emnet? Spør i kommentarfeltet eller på vår Facebook-side . Lykke til!

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt