Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Har din PC-skjerm påvirke ytelsen?Does Your PC’s Monitor Affect Performance?

Does Your PC's Monitor Affect Performance?
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Så du har planer om en ny widescreen LCD-skjerm, eller til og med flere skjermer, og du ønsker å vite om et slikt kjøp vil føre til at PC-ens ytelse for å ta en hit. Det korte svaret er nei, egentlig ikke.

SINGLE MONITOR UPGRADE

En enkelt skjerm LCD oppgradering fra den gamle, tunge bilderør skjerm vil ha liten eller ingen effekt på ytelsen på PC, med mindre du også opp skjermoppløsningen i Windows for å dra nytte av den ekstra skjermen eiendomsmegling. Høyere oppløsninger skatt PC og grafikkort litt mer enn lavere oppløsninger. Men på samme oppløsning, vil den nye skjermen ikke påvirke ting. Og det er sannsynlig å bruke mye mindre strøm, noe som miljøet (og strømregninga) vil sette pris på, og også være lettere på øynene.

DUAL MONITOR UPGRADE

Skifte en skjerm med to, eller legge på en ekstra skjerm, kan påvirke ytelsen på PC, spesielt hvis du har tung 3D-grafikk på begge skjermene samtidig. Du effektivt gjør grafikkortet jobbe dobbelt så hardt for å vise grafikk på to skjermer samtidig.

Men for de fleste vanlig Windows-bruk, en ekstra skjerm vil ikke gjøre stor forskjell. Hvis du ser svak ytelse etter å ha lagt en ekstra skjerm, er det sannsynlig at ytelsen var dårlig før oppgraderingen. I dette tilfellet kan oppgradere et skjermkort være meget billig og vil gjøre en betydelig forskjell. Siden nyere kortene støtter to skjermer i første omgang, må du kanskje oppgradere likevel for å bruke to skjermer.

LEGGE en skjerm til en bærbar PC

Selv legge til en ekstern skjerm til en bærbar PC vil ikke påvirke bærbare ytelse, fordi, naturligvis, den innebygde skjermen vil ikke bli brukt på den tiden, så kompromisset er omtrent tilsvarende. Du kan finne imidlertid at den eksterne skjermen kan tappe batteriet raskere enn den innebygde, mindre skjerm, så hold det i tankene.

Jeg bør også merke seg at det å ha mer skjermen eiendomsmegling kan forbedre produktiviteten arbeid og spill-messig, så noen liten tap til ytelsen på PC kommer til å bli motvirket av hvor mye mer du får gjort med to skjermer (eller bare en bredere enkelt skjerm enn før)!

Så oppgradere bort, siden LCD-prisene er på en all-time low, og ingen bekymringer!
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt