Hvorfor trenger jeg drivere på PC-en min?Why do I Need Drivers on my PC?Rantz Hoseley

Konsollen gamer eller PC gamer? Jeg pleide å bare spille spill på PC, men mesteparten av min gaming tid er nå brukt på Xbox. Veksten av sjangere og ulike former for underholdning (Netflix, Vudu, UFC, Hulu, TMZ, Lastfm, etc, etc) på Xbox har stort sett sørget for at uansett hva jeg er i humør for, kan jeg få det der uten bekymre seg om “kan skjermkortet håndtere dette?”

Tror du LED-belysning i skjermer rettferdiggjør den ekstra prisen? Ikke i det hele tatt. Spesielt siden de samme funksjonene vil bli betraktet som “kjernen” funksjonalitet i under $ 200 skjermer i løpet av året.

Ville du noen gang kjøpe en SSD-harddisk? Jepp, har allerede for begge mine stasjonære systemer, og for min ‘bærbar’ stasjoner som jeg bruker til shuttle materiale fra hjemmet til kontoret, eller til demoer. Jeg har fått nok diskfeil og reformatere problemer med harddisker som jeg er veldig glad for å se fremveksten av rimelige, og høy kapasitet, SSD.

Rantz Hoseley har jobbet i verden av å fortelle historier gjennom tegneserier, prosa, og videospill, i over 25 år jobbet på merkevarer som Star Trek og Disneys Aladdin. Han er i dag smi nye territorier i verden av digitale fortellinger med hans selskap LongBox, Inc.

Q. Hvorfor trenger jeg drivere på min PC?

A. Drivere er en integrert del av din dataopplevelse, og en som du vanligvis ikke legger merke til. Det er før datamaskinen skrik og caterwauls på deg som et barn som ikke fikk den nyeste videospillet utgaven av Masters of Magical Oblivion Worlds. Som sagt barnet, vil datamaskinen også vise atferd fryser opp og nekter å gjøre hva du vil den skal gjøre, og i motsetning til å håndtere et ulykkelig barn, gir Gramma Bernie trippel-sjokolade fudge ingen løsning på problemet.

Det er det jeg er her for. (The datamaskinen drivere problemet, er det. Sorry, er du på egen hånd med barna. Lykke til.)

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Drivere er de små apps som sikrer at eksterne digitale enheter, (som kameraer, eReaders og lignende) ekstra maskinvare (fra Blu-ray- spillere å brette trådløs mus), og installert programvare (i både “produktivitet” og ” fritid “kategorier) opererer jevnt med maskinvare og operativsystem. Drivere er ofte oppdatert … dette kan være for en rekke årsaker. Sikkerhetsforbedringer, nye standarder i hardware, og øker ytelsen og stabiliteten er blant de beste motivatorer for et selskap å lansere en ny versjon av en driver.

Ytterligere kompliserer saken er den lille faktum at hvert selskap har sine egne protokoller og kriterier for når og hvorfor de slipper nye drivere. De fleste selskaper vil gi ut nye drivere når det er en identifisert feil … noe som forårsaker brukere betydelig sorg og hindre deres brukervennlighet opplevelse. Imidlertid vil mange selskaper slipper “årlige oppdateringer” som gradvis forbedrer ytelsen og løse små problemer som hoper seg (for eksempel støtte for nye funksjoner i maskinen). Så er det de “urolig” selskaper. Dette er de selskapene som synes å ha en ny driver utgivelse hver. Time. You. Log. På. Dette er vanligvis holdt som “dårlig praksis” for å slippe sjåfører fordi det fremmedgjør og irriterer kunder og har den kumulative effekten av å skape en negativ oppfatning mot viktigheten av å laste ned og installere nye drivere. Hvis du har brukt en PC i mer enn et år, oddsen er høy du har støtt på sjåfører i denne siste kategorien. Å vite det, kan jeg ikke understreke dette nok … ikke la disse erfaringene påvirker din oppfatning av viktigheten av å oppdatere drivere. Seriøst.

For å holde liv fra å bli dedikert til driveroppdateringer, her er en håndfull av retningslinjer og regler som, hvis de følges, vil gjøre maskinen din livet mye enklere og problemfri.

Sikkerhetskopier

Jeg snakket i min siste blogg for ReviverSoft om viktigheten av backup , og som strekker seg til sjåførene, med en stor sharpie markør understreking og sirkle det.

På harddisken min, jeg har en “Downloads” katalog, og innen det, en “Drivers” katalog, som er brutt opp med underkataloger etter kategori … “Hardware”, “Apps”, “Video”, osv … med videre underkategorier av spesifikk applikasjon eller enhet. Så, innen “Apps” Jeg har kataloger på “Adobe”, “Microsoft”, “Google”, og mer. Dette kan virke som jeg er litt på OCD-anal-retentive side, men det er en grunn for dette. Jeg, mine venner, er lat. Hvis datamaskinen min går ned på grunn av overspenning, maskinvarefeil, eller fordi katten veltet min kaffe inn i systemet, jeg ønsker ikke å tilbringe de neste to dagene jakte ned drivere, og deretter blir irritert mid-arbeid fordi … nei , det gjorde jeg ikke installere alle driverne som jeg trodde jeg trengte. Ved å ha alle av dagens (og installert, vil vi komme tilbake til dette …) drivere organisert i en katalog, kan jeg bare kopiere den katalogen til CD, DVD, eller flash-stasjon når jeg legger til en ny driver, noe som sikrer at jeg har ikke stresset med å prøve å finne en driver for trådløst nettverk adapter uten å være i stand til å gå til nettstedet for å laste den ned.

Nåværende Drivers

Driverne du trenger å “bekymre” om, eller ta en aktiv interesse i (siden de er svært lite sannsynlig å ha en “ny driver tilgjengelig” notification) er de knyttet til maskinvare og enheter du har lagt til datamaskinen. Skjermkort, lydkort, CD / DVD / Blu-ray-stasjoner, Ethernet-kort, og lignende er det gjerningsmannen mest sannsynlig å gi deg “trøbbel” når det kommer til å måtte være klar over “uanmeldte” driveroppdateringer. For å gjøre dette enkelt, jeg satt opp en “sjekk drivere” hendelse på min Outlook kalender på fire ulike datoer i løpet av året. Arrangementet påminnelse har en liste over de maskinvaredrivere som jeg trenger for å sjekke, samt nettadressene for hver av driverne. Dette tar litt tid å sette opp i første omgang, men det fjerner noen mental motstand mot å ta vare på det og bor på toppen av det, siden alt jeg har å gjøre er å klikke på koblingene, sjekke at jeg har den nyeste versjonen, og gå videre .

BETA drivere

I programvareutvikling, pleide vi å spøk kaller “Beta” som et akronym for “Bug og Feil Utløsende Application.” I dag, de fleste beta programvare og drivere er mye mer stabil, og har en tendens til å være relativt “safe”. Når det er sagt, må du spørre deg selv to kritiske spørsmål før du installerer betadrivere.

  1. Er min nåværende erfaring med dette programmet / hardware / enhet ille nok at noe er bedre enn hva jeg er for tiden blir utsatt for?
  2. Kan jeg råd til å bruke tid og krefter på å muligens være uten min datamaskin for to eller flere dager?

Hvis du har svart “ja” på begge, så er det “verdt risikoen,” men det er den eneste betingelsen jeg vil anbefale å installere betadrivere. Tross alt, du er en produktivitet maskin, ikke et marsvin. Din vedlikehold (og valg) av sjåfører bør gjenspeile det fokus.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt